in ,

Speelgoed kiezen

speelgoed tips

Hoe leuk is het niet je dochter of neefje of vriendje helemaal blij te zien worden van het cadeautje dat je hebt gekocht! Speelgoed is voor alle leeftijden leuk om te geven; het aanbod is zo groot dat er voor iedereen een passend speelgoedartikel kan worden gekocht.  Spelen maakt het mogelijk om even de tijd te vergeten, de zinnen te verzetten en zo ben je weer in staat het dagelijkse leven het hoofd te bieden. Wij geven jou graag wat tips om het juiste speelgoed te kopen!

Budget

De allereerste vraag die je jezelf moet stellen is; wat is mijn budget. Bepaal het budget en hou je je hier aan. Het lijkt simpel, maar je zult altijd iets duurder tegenkomen, dat eigenlijk ook wel leuk is. Maar hou je aan je je budget! Kom je toch een wat groter cadeau tegen? Kijk of je het misschien met meerdere mensen cadeau kunt geven. Een andere optie zou een cadeaubon kunnen zijn, als je zeker weet dat de ontvanger dat cadeau graag wilt.

Voor wie is het

Kijk goed naar degene voor wie je speelgoed koopt. Het is veel leuker om een cadeautje te geven waar de ontvanger heel blij mee zal zijn. Bedenk je dat als je het zelf leuk vond om met poppen te spelen, dat niet wil zeggen dat iedereen dat leuk vindt. Kinderen die gek zijn op bouwen, die verras je met LEGO of Kapla. Kinderen die die altijd buiten willen spelen, die maak je blij met een voetbal of een skelter! Kinderen die gek zijn op verkleden, die verras je met rollenspel speelgoed. Zo zijn er heel veel opties en mogelijkheden; voor ieder wat wils!

Niet te moeilijk

Let op; kies niet voor te moeilijk speelgoed. Op de verpakking van veel speelgoed staat een leeftijdsindicatie. Sommige kinderen hebben meer uitdaging nodig, dat is waar. Maar je wilt een kind ook niet frustreren met een geschenk dat eigenlijk veel te moeilijk is.

Kwaliteit

Ook belangrijk; zorg voor speelgoed dat duurzaam is en niet te snel kapot gaat. Dat het het geld waard is, niet een prul dat binnen een dag in de vuilnisbak ligt. Helemaal voorkomen kun je dat natuurlijk nooit, maar vooral met duurdere geschenken is dit wel belangrijk.

Het verlanglijstje

Misschien heb je het gevoel dat je zelf een cadeau moet verzinnen; maar vraag gerust ook eens naar het verlanglijstje! Dat maken ze niet voor niets; en misschien staat er wel iets op wat jij leuk vindt om cadeau te geven! Dat hoeft niet het geval te zijn; het kan ook zijn dat er alleen maar geschenken op staan die ver boven jouw budget zijn. Misschien kun je het lijstje dan toch als inspiratie gebruiken; om een

Hopelijk heb je iets aan onze cadeautips! Veel plezier met het kopen van het cadeau én vooral het geven.

Written by mslaros

acrylic paints 174638 640

De leukste hobbyboeken

gepersonaliseerde cadeaus jongens

Gepersonaliseerde cadeaus voor jongens