speelgoed - Speelgoed; trends van juni
in

Speelgoed; trends van juni

Altijd op de hoogte

Iedere maand komt er nieuw speelgoed uit… iedereen week, zelfs iedere dag! Maar welk speelgoed is nu leuk genoeg om in de gaten te houden! Wij geven je graag wat tips van het speelgoed wat wij deze maand hebben gespot!

Dierenpoep Weetjes Kwartet

Het bekende kwartetspel is uitgebreid met leuke en grappige weetjes over dierenpoep. Welke vorm hebben de keutels van een wombat? Hoeveel keer poept een panda gemiddeld per dag?! Het enige spel waarbij je met poep mag spelen!

Bunnies by the Bay boerderijdieren

Op de boerderij is van alles te beleven! En dankzij de knuffels van Bunnies by the Bay kan je kindje nu elke dag spelen op de boerderij. De vriendelijke boerderijdieren zien er prachtig uit met hun handgeborduurde gezichtjes en superzachte fluffy vacht. Bovendien hebben ze precies de perfecte maat om heerlijk door je kindje geknuffeld te worden. Dat wordt vast en zeker liefde op het eerste gezicht!

Totaal Gesloopt

De Kinderboekenweek is weer geweest; met natuurlijk veel winnaars! Zoals bijvoorbeeld “Totaal gesloopt” van de Het Leven van een Looser serie. Een boekenserie die hier echt verslonden wordt! (Heb je het nieuwste boek ook al gelezen?)
Na een erfenis wordt Brams huis verbouwd. Zodra de werklui beginnen, gaat alles mis. Totaal gesloopt vraagt Bram zich af of hij de renovatie wel overleeft. Wordt het verbouwen of verhuizen?
Totaal gesloopt is deel 14 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor.
PS Hier vind je nog meer bekroonde boeken!

Pokémon

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Pokémon heeft The Pokémon Company International de met spanning verwachte Pokémon Trading Card Game-collectie Celebrations aangekondigd. Deze collectie omvat geliefde personages uit de Pokémon-serie en populaire kaarten en spelmechanismen uit de historie van de Pokémon TCG. Met negen verschillende producten bevat Celebrations voor elk wat wils, wanneer de uitbreiding op 8 oktober 2021 gelanceerd wordt bij deelnemende winkels wereldwijd.

Lauren Deluxe

Lauren Deluxe is dé tienerpoppenlijn van Toi-Toys. Lauren houdt van afwisseling en is geen doorsnee dame. Zo verandert ze graag van haarkleur, is haar kledingstijl heel divers en heeft ze verschillende beroepen. Neem haar mee en beleef samen de leukste, spannendste en mooiste avonturen!

Strandlaken en bordspel ineen

SooBluu komt met het leukste strandlaken dat je aan zee kunt vinden: Save the Turtles. Het is een handdoek – gemaakt van 20 petflessen – en bordspel ineen. Superleuk voor op het strand of ergens anders buiten. Save the Turtles is educatief en helemaal van deze tijd. Je leert spelenderwijs hoe je de oceanen en het milieu kunt bevrijden van al het plastic.

cadeau fietsers 150x150 - Geschenken voor de fietser

Geschenken voor de fietser

moederdag cadeau ideeeen 150x150 - Leukste cadeau tips van juli

Leukste cadeau tips van juli