in

Zo wens je iemand succes met het eindexamen!

succes

Succes eindexamen; nog maar een paar dagen en dan begint het weer… de eindexamens! Een spannende tijd, voor de kandidaten en de familie natuurlijk ook. Wil je iemand een steuntje in de rug geven? Verras ze met een leuk cadeau!

Een lief kaartje

Mailtjes en appjes zijn leuk, maar een echte kaart door de brievenbus blijft toch een echte verrassing. Leuk als iemand geslaagd is, maar zeker ook om iemand succes te wensen!

Grote Smiley ballon

Weet jij iemand die het even niet meer ziet zitten, al het studeren? Een grote glimlach tover je op ieders gezicht met een enorme smiley ballon. e speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra de ontvanger de deksel opent. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen!

Een geluksmuntje

Een geluksmuntje is een klein muntje waarmee je iemand heel veel geluk wenst! Of succes, zoals voor een eindexamen. Hij of zij kan hem in zijn portemonnee doen of in zijn broekzak; zodat je altijd geluk bij je hebt 🙂

Een chocolade telegram

Van chocolade wordt iedereen vrolijk en helemaal als het ook nog een lieve tekst is, toch? Daarom is het Chocotelegram zo leuk!

Succes eindexamen: wat is jouw favoriete cadeau om iemand succes te wensen bij het examen?

Voor na de examens

Wanneer de examenreeks achter de rug is, moet dat natuurlijk gevierd worden. Wat dacht je ervan om dit te vieren met het drankspelletje Tic Tac Toe, Beerpong of Shot Glass Chess? Je kan dit ook nog eens zo leuk maken met een gigantisch bierglas!

 

 

 

cadeau trends april 2022

Cadeau trends april 2022

speelgoed eerste verjaardag

Speelgoed voor de eerste verjaardag