in

Een surpriseparty organiseren; zo doe je dat!

zo organiseer je een surpriseparty

De gordijnen zijn dicht, de lichten gedoofd, je stapt je huis binnen en vanuit het niets komen al je vrienden en familie achter je bankstel vandaan springen! ‘SURPISE!’ schreeuwen ze uit. Je slaat je hand voor je mond van verbazing. Dit had je totaal niet aan zien komen! Een surpriseparty is hartstikke leuk om te organiseren. Van plan om binnenkort een surpriseparty te organiseren? Dan kun je niet zonder de volgende tips:

Zorg dat iedereen ervan op de hoogte is dat het om een surpriseparty gaat

Doe je enorm veel moeite om een fantastisch verrassingsfeestje te organiseren, heeft ome Fred het allemaal verkeerd begrepen en praat hij zijn mond voorbij. Dat is wel het laatste wat je mee wilt maken als je een surpriseparty organiseert. Zorg er dus voor dat alle gasten van tevoren goed geïnstrueerd zijn!

Zorg ervoor dat de jarige de hele dag weg is

Een surpriseparty organiseren vergt nogal wat voorbereiding. Het huis versieren, hapjes klaarmaken, ervoor zorgen dat er genoeg stoelen en tafels in huis zijn, inkopen doen, noem maar op! Als je met deze voorbereidingen bezig bent wil je niet dat het feestvarken in kwestie onverwacht thuiskomt. Je kunt de jarige een hele dag wegsturen, maar het risico zit er dan nog wel in dat hij of zij zelf bepaald eerder thuis te komen. Wil je dat voorkomen kan je de surpriseparty ook op een andere locatie gaan geven!

Denk aan werkelijk alles

Een surpriseparty wordt alleen onvergetelijk als je echt aan álles denkt. Sla dus genoeg drank in, bak een feestelijke taart, zorg voor ruim voldoende hapjes, hang veel slingers en ballonnen op, bedenk een leuke dresscode en zorg voor muziek! Huur een dj in, regel een bandje, een draaiorgel of een heel dweilorkest, wat je wil, maar zorg er in ieder geval dat het onvergetelijk wordt!

Doe iets onverwachts

Voor een surpriseparty die niet snel vergeten wordt moet je net even iets meer uit de kast halen dan wat je anders zou doen voor een feestje. Huur bijvoorbeeld een goochelaar of cabaretier in, zet een snoepmachine neer, regel een optreden van een BN’er, verras de jarige met een striptease of zorg voor een ritje op een kameel. Doe in ieder geval iets waar je anders niet snel aan zou denken!

Last but not least: verras het feestvarken!

Het leukste van een surpriseparty is natuurlijk de reactie van het feestvarken! Lok de jarige met een smoes naar de feestlocatie en laat daar het feest losbarsten, succes gegarandeerd!

verlanglijst

Het verlanglijstje van….

girl unwrapping birthday gift

Koop jij een cadeau als je niet naar een verjaardag kunt?