in

Valentijnscadeaus in het Corona tijdperk

valentijnscadeaus corona
Beautiful red rose for valentines day

Vorig jaar schreven wij ook over Valentijnscadeaus, niet wetende dat het dit jaar zo anders zou zijn! Want natuurlijk is het nog heel erg leuk om jouw lief, geheim of niet, te verrassen, maar wel even anders. Lees je mee?

Fotoboek

Misschien is deze lockdown het ideale moment om een mooi fotoboek te maken! Op dit moment kun je niet veel reizen maken, maar je hebt waarschijnlijk nog wel foto’s van de reizen van andere jaren. Of gewoon andere leuke foto’s van jou en jouw lief. Met een mooi fotoboek gaan jullie weer even terug in de tijd, heerlijk toch?

Valentijnsdiner

Misschien ga je ieder jaar heerlijk met jouw lief ui eten; dit jaar zal in hooguit een afhaalmenu worden. Op zich niet erg natuurlijk; al moet je waarschijnlijk wel op tijd reserveren 😉 Je kunt er ook voor kiezen om zelf een liefdesdiner te bereiden; liefde gaat door de maag toch? Zorg voor een goed recept en oefen eventueel stiekem alvast. Natuurlijk zorg je ervoor dat de tafel netjes is gedekt en voor een romantische setting. Fijne avond!

Bloemen

Laat een bos bloemen bij het bedrijf van je geliefde bezorgen! Niets is leuker dan op je werk een bosje bloemen krijgen. Je hebt veel verschillende mooie boeketten. Klein of groot, roze of paars, alles is mogelijk! Wil je graag in de Valentijnsfeer blijven dan is een groot boeket met rozen een must!

Sieraden

Je kent het gezegde ‘diamonds are forever’ vast wel en ik ben het hier wel mee eens. Niet dat je perse een diamant cadeau moet geven (hoewel dat best leuk is ;). Als je een mooi sieraden cadeau geeft, dan geef je een cadeau dat voor altijd is. Een sieraad wat later zelfs nog aan familie doorgegeven kan worden! Maar ja, sieraden zijn er in zoveel soorten en maten. Dat maakt het juist zo lastig. Gelukkig heb je online een makkelijk en eenvoudig overzicht van alle mooie sieraden.

Ook leuk om kado te geven

 

cadeau goede voornemens

Geef een steuntje in de rug…

stom cadeau voor vrouwen

Cadeaus die je niet aan een vrouw moet geven!