in

Verlanglijstje van Martine

Wat zou jij graag willen hebben?!

verlanglijstje

Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe rubriek; het verlanglijstje van! Wij willen onze lezers graag inspireren met leuke geschenken en kunnen jullie input hier goed bij gebruiken!

Wil je ook jouw verlanglijstje met ons delen? Vul dit formulier in; als wij jouw verlanglijstje plaatsen dan krijg je een leuke attentie van ons! Heb je zelf ook een website? Dan kunnen wij vast een mooie link ruilen!

Dit keer beginnen wij met Martine, 42, bijna 43 jaren jong! Bijna jarig dus en een beetje nadenken over een verlanglijstje is daarom geen overbodige luxe!

Welke vijf cadeaus staan er op jouw verlanglijstje?

1. Boek Goed Werk

Wat ik ook op mijn lijstje heb staan; het boek ‘Goed Werk‘ van Cynthia Schultz. Zij is van Structuurjunkie; een planner die ik sinds kort gebruik. Ik luister ook graag naar haar podcast en ik ben ook erg benieuwd naar haar boek.

2. Luxe pizzasnijder

Het tweede cadeau op mijn verlanglijstje; een goede Pizzasnijder! Ik heb al diverse malen een pizzasnijder gekocht, bijvoorbeeld zo’n goedkope bij de Action vandaan. En dan blijkt maar weer dat het gezegde; goedkoop is duurkoop soms best waar is. Die pizzasnijders werken na 2x al niet meer. Dus ik wil gewoon een goede, een luxe. Eigenlijk vind ik dat dan weer zonde van mijn geld, want ‘het is maar een pizzasnijder’ 😉 Ik weet wel zeker dat ik er veel plezier aan ga  hebben; daarom zet ik hem gewoon op mijn verlanglijstje! Bijvoorbeeld deze pizzaschaar (zou dat werken?) of deze van Joseph Joseph.

3. Grappige mok

Ik ben niet zo heel goed in cadeaus vragen, erg he? Maar deze mok, met de tekst ‘Je hebt gelijk Martine’, daar zou ik wel heel blij mee zijn! Ik weet alleen niet of iemand die mij ooit durft te geven haha.

4. Telefoonhoesje met foto

Ik ben gek op mijn man en kinderen! En ja, ook op mijn telefoon! Voorheen had ik altijd een gepersonaliseerd telefoonhoesje; met leuke foto’s van ons gezin. Ik heb nu een jaartje een andere telefoon, maar eigenlijk nog steeds een saai telefoonhoesje. Dit staat nog wel op mijn lijstje. Of eigenlijk dan een cadeaubon of geld hiervoor, want ik wil hem wel graag zelf maken!!

5. Een lekkere lunch

Het laatste op mijn verlanglijstje; getrakteerd worden op een lekkere lunch! Een diner mag trouwens ook 😉 En dan natuurlijk met mensen om wie ik geef, dus van mijn man, kinderen, familie of vrienden! Ik ga graag uit eten, dus dat is toch een heerlijk (letterlijk en figuurlijk 😉 cadeau?!

Welke van deze cadeaus staat het hoogste op jouw verlanglijstje?

De lekkere lunch! De rest van de cadeaus zou ik zelf ook kunnen krijgen; maar de lunch is het leukste om te krijgen. En die kun je ook ieder jaar weer vragen! Zo ga ik vaak met mijn zusje uit eten voor onze verjaardagen; een prima traditie!

Heb je ook een cadeau/ wens die niet op jouw verlanglijstje staat, omdat je het waarschijnlijk toch nooit zou krijgen?

Ik ben gek op gadgets en elektronica, dus ik heb vaak wel dure wensen 😉 Over deze vraag ga ik nog eens goed nadenken!

Welke vakantie zou jij op jouw verlanglijstje willen zetten?

Een heerlijke vakantie met man en kinderen, naar de Westkust van de V.S. Dit staat heel hoog op mijn verlanglijstje en ik hoop heel erg dat het er volgend jaar eindelijk van gaat komen!

Voor welke feestdag krijg jij het liefste cadeaus?

Voor mijn verjaardag; dat is tenslotte echt mijn dag! En al heel wat jaren lang haha. Maar het is altijd leuk om een verrassing te krijgen; verrassingen die spontaan worden gegeven zijn eigenlijk het meest leuk.

Wat is het leukste geschenk dat je ooit hebt gekregen of kun je je nog heel goed herinneren?

Het eerste verjaardagscadeau wat ik van mijn man krijg, is eigenlijk het leukste cadeau wat ik ooit heb gekregen! Het was een Tijgetje knuffel die kon springen; en die hadden ze samen in de winkel gezien. Ik vond hem zo leuk! Voor mijn verjaardag kreeg ik hem en in zijn handen hield hij een doosje met een enkelbandje vast. Zo lief!

cadeau daggasten

Cadeau voor het bruidspaar

cadeau communie

Communie cadeau