in

Versieringen voor ieder feestje!

slingers verjaardag

Ik ben dol op feestjes en ook op het vieren van mijn verjaardag. Bij mijn moeder thuis staat een hele doos vol met slingers, ballonnen en andere dingen die je verjaardag tot een feest maken. Op internet zocht ik naar de musthaves en bij partyshopper.nl vind je de leukste versiering voor een onvergetelijke verjaardag!

Ballonnen

Geen feestje zonder ballonnen. Een ballon hoort erbij net zoals een ei bij Pasen. Je hebt ballonnen in allerlei soorten en maten, in diverse prijscategorieën en voor elke leeftijd. De leukste vind ik die met helium. Die dansen zo leuk door je kamer. Je kan een hele tros kopen, maar ook in hun eentje zijn ze top. Mijn zoontje vindt ze in ieder geval helemaal leuk. Op deze website vind je de allerleukste ballonnen voor een sfeervol en vrolijk feestje!

Slingers

Ook slingers zijn onmisbaar. Je hebt ze in verschillende kleuren en maten. Bij mij zie je ze door het hele huis hangen en je kan het zo gek maken als dat je zelf wilt. Wanneer iemand een bepaalde leeftijd heeft behaald (bijvoorbeeld 50), dan regel ik altijd slingers met de leeftijd erop. Erg leuk vind ik! In onze doos hebben we ook hele neutrale slingers die je tijdens elk feestje kan gebruiken.

Een leuk feestobject waar je pas écht de aandacht mee trekt, is een banner met een tekst voor op je raam. Met deze banner weet iedereen waar ze moeten zijn en kan de buurt zien dat er een feestje in jouw huis is. Bij verschillende bedrijven kan je zelf je tekst kiezen, maar ze zijn ook kant en klaar te koop. Altijd leuk!

Hangdecoratie

Naast slingers en de ballonnen heb je ook leuke hangdecoratie die je kunt ophangen aan je plafond en je lampen. Ze zijn verkrijgbaar in veel leeftijdscategorieën. Wij hebben ze nu voor mijn zwager die binnenkort 30 wordt. Een leuk extraatje voor in je huis!

Pakket versiering

Bij partyshopper.nl kun je een heel pakket kopen met leuke versieringen en spulletjes voor een verjaardag van een bepaalde leeftijd. Ben je gelijk in één keer klaar!

Bekertjes en bordjes

Om het helemaal af te maken, kun je ook bordjes en bekertjes kopen met een leuke feestelijke print erop. Je hebt bordjes met de leeftijd erop, maar ook met een slinger of iets dergelijks. Het maakt jouw feestje helemaal af!

Maak net als ik een verjaardagsdoos met alle spulletjes erin. Zo grijp je nooit mis!

verlanglijstje2

Het verlanglijstje van Fenne

verjaardagsstress

Help, ik heb verjaardagsstress!