in

Weekendje weg met je geliefde!

romantisch overnachten

Of het nu Valentijnsdag is; haar verjaardag of dat je zoveel jaar samen bent; je bent op zoek naar een leuke en vooral romantische verrassing. Top! Wij hebben perfecte geschenk; verras hem of haar met een weekendje weg!

Originele overnachtingen

Slapen in een vliegtuig, wellnessboot of treinwagon, niets is te gek! Verras jouw partner met een origineel weekendje weg!

  • Avontuurlijk verblijven in Nationaal Park Veluwezoom; Verblijf midden in de natuur op een verrassende Glamping. Niet verkeerd om op de Veluwe te slapen in een vakantiehuis van stof, toch? Met de grote veranda waar je heerlijk kunt relaxen is de Lodgetent de ideale slaapplek voor een nachtje weg.
  • Slaap zoals het nomadenvolk uit Lapland vroeger sliep! Met deze belevenis ervaar je hoe het is om te overnachten in een Kota, de traditionele behuizing van het Sami-volk uit Lapland. De Kota is een behaaglijk houten onderkomen. Iedere Kota heeft een eigen picknicktafel met uitzicht over de velden. Ook is er een kampvuurlocatie aanwezig.
  • Samen dromen en ontwaken onder de sterrenhemel, in een sterrenkubus. Het bed bevindt zich onder een transparante koepel. Je valt dus letterlijk onder de sterrenhemel in slaap. Een magische belevenis, zo bijzonder!
  • Prehistorisch slapen in een hunebed! Waan je in de prehistorie met deze super-originele belevenis! Geniet diep in de rotsen van een knetterend haardvuur, kruip heerlijk met z’n tweeën onder de wol en ervaar een romantische overnachting in een hunebed. Natuurlijk is alle comfort van tegenwoordig aanwezig in de bijzondere omgeving!

Luxe weekendje weg

  • Een heerlijke overnachting voor twee personen. Zijn jullie al een keer in Peer geweest? Met dit arrangement voor twee personen krijg je een heerlijk verrassingsdiner voorgeschoteld en slaap je samen in een historisch hotel uit 1773 in een schitterende omgeving. Maak gauw een reservering en geniet van een weekend weg!
  • Laat je raken door Cupido met deze overnachting! Oudenburg is een mooi en authentiek stadje tussen Brugge en Oostende in. Jullie kunnen genieten van de mooie natuur die deze omgeving te bieden heeft. Jullie overnachten in een hotel met een zeer romantische kamer, waar jullie gebruik kunnen maken van de sauna en een heerlijk diner krijgen opgediend.
  • Beleef samen een droomnacht in een oosterse suite met ontbijt! Samen met je geliefde heerlijk genieten in deze oosterse suite du Maharadjah. Jullie verblijven één nacht in een statige, romantische suite. In deze suite staat een oosters bad, een knusse zithoek in indische stijl, een majestueus balinees ledikant en nog veel meer.. Één en al ontspanning! Hoe klinkt dat?

 

Romantisch dineren

Romantisch dineren met Valentijnsdag

weetjes Valentijnsdag

Leuke weetjes over Valentijnsdag!