in

Win een Red Stories Junior of School Stories

Voor Tieners die van raadsels houden!

winactie week5

Update; we hebben twee winnaars! Van harte gefeliciteerd! Heb je gewonnen? Graag even contact met ons opnemen!
Gerrit Kooistra >> School Stories
Jose Miedema >> Red Stories

 

Wij hebben weer een leuke winactie; win een Red Stories Junior of School Stories! Ken je de Black Stories? Deze raadsels hebben nu een Junior variant!

Red Stories

De Black Stories ken je misschien wel; Black Stories zijn 50 gitzwarte raadsels die je samen op moet lossen. Er zijn inmiddels meerdere varianten op, zoals de Red Stories voor kinderen vanaf een jaar of 8 a 10 jaar.
De Red Stories zijn kaarten vol raadsels met vindingrijke zakkenrollers, gierige graaiers en behendige bandieten. Op elke kaart staat een geheim en dat moet jij proberen om te ontrafelen. Best pittig en soms best wel sarcastisch, maar daarom oh zo leuk!

School Stories

De School Stories zijn ook een nieuwe versie van deze spellen. De schoolverhalen brengen 50 nieuwe lastige puzzels samen voor scherpzinnige leerlingen – originele en grappige verhalen uit het schoolplein, de sportschool, de kantine of de klas. De School Stories is een leuke variant op de Black Stories; ook erg leuk voor kinderen tot een jaar of 14.

Zo doe je mee

Wil jij een van deze twee spellen winnen? Meedoen met onze winactie kan eenvoudig via onze socials. Zoals altijd kun je hier de voorwaarden nalezen, toch altijd goed om te weten. Heel veel plezier en dan kun je het natuurlijk ook gewoon zelf kopen of zet het op jouw verlanglijstje!

cadeau trends 2022

Cadeau trends januari 2022

cadeau bezoek ziekenhuis

Cadeau bezoek ziekenhuis