in

Zo vraag je jouw Peter en Meter!

cadeau peter meter

Wil jij op een unieke manier iemand vragen om Peter of Meter van jouw kindje te worden? Top, daar houden wij van. En natuurlijk hebben wij hier ook de leukste ideeën voor!

Leuke cadeaus voor de Peter

Persoonlijke speen

Ben jij in verwachting of heb je net een kleintje en wil je een van de belangrijkste personen in je leven vragen peter te worden? Stel deze bijzondere vraag dan op een persoonlijke en unieke manier met een schattig speentje. Je kunt de fopspeen met naam personaliseren met de naam van de peter in spe. Zo geef je jouw cadeau op dit speciale moment ook nog eens een heel persoonlijk tintje. Wat zal hij verrast zijn als hij jouw pakje openmaakt.

Rompertje met tekst

Ook heel bijzonder; vraag de Peter via een gepersonaliseerd rompertje (kijk hier!)! Hoe leuk is het dan om deze bijzondere persoon op een unieke manier te vragen of hij de peter van jouw kindje wil zijn. Laat een schattig rompertje bedrukken met een speciaal peter design en de naam van de toekomstige peter. Wat een verrassing als hij de tekst op het buikje van de baby leest! Met deze bedrukte romper krijgt het vragen van de peter echt een persoonlijke touch. En naast dat je de toekomstige peter ultiem verrast, is het rompertje met naam ook een mooie herinnering voor later.

 

Misschien heb je al een Peter en is hij/zij de allerbeste van de hele wereld. Vertel dit dan met een uniek cadeautje zoals een mok met foto of persoonlijk bierpakket.

Leuke cadeaus voor de Meter

Houten hart met naam

Zoek jij nog een speciale verrassing voor jouw meter, gewoon omdat zij de allerliefste is? Dan is dit houten hart met haar naam (bekijk hier!) echt het allermooiste cadeau. Met dit meter houten hart kun je jouw meter pas echt laten weten hoe blij je met haar bent. Maak een prachtig houten hart met een lieve tekst en de naam van jouw meter en zet haar in het zonnetje. Het houten hart heeft een moderne white wash finish en een handig ophanghaakje. Hierdoor past jouw kunstwerkje in ieder interieur. Ook superleuk als verjaardagscadeau voor jouw meter!

Mooie fotolijst

Verras de nieuwe Met alvast met een persoonlijk fotolijstje; voor een mooie foto van hen samen. Mooi!! Als je al een leuke foto hebt, dan kun je die er natuurlijk gelijk in doen, maar je kunt er ook voor kiezen om het alvast cadeau te geven zonder de foto. Deze maak je dan gewoon op een ander moment en dan geef je hem alsnog later!

Ken jij YourSurprise al?

Written by mslaros

bloemen cadeau geven

Bloemen cadeau geven; dit zijn de do’s & don’ts

herinneringen voor later

Zo geef je herinneringen voor later