in

Wat geef je een 19-jarige man? De beste cadeaus!

cadeau jongen 19 jaar

Help; wat geef je een 19-jarige man? Hoe ouder jongens worden des te moeilijker het is om cadeaus te vinden, dus ook voor 19 jarigen. Gelukkig hebben we genoeg cadeaus voor je op een rijtje gezet, hier vind je zeker een cadeau voor je broer, buurman, vriend, zoon of kleinzoon van een jaar of 19.

Geef herinneringen cadeau

Op deze leeftijd is er toch niets leuker dan herinneringen maken! En daarom is het ook heel erg leuk om dit cadeau te geven.

  • Voor de avontuurlijke heren kun je een spannend uitje geven; zoals skydiven of een slipcursus. Wist je trouwens dat je geen rijbewijs hoeft te hebben om een slipcursus te doen?
  • Ook andere uitjes, zoals karten of een escaperoom zijn altijd leuk.
  • Is hij gek op muziek? Kijk of je kaartjes kunt regelen voor een concert van een zanger of band waar hij gek op is.
  • Kun je nu geen kaartjes kopen of zijn de kaartjes boven jouw budget. Dan kun je ook een bijdrage geven. Zie hier tips voor geld cadeau geven.

Praktische cadeaus

Mannen die 19 jaar zijn, die zullen hebben gemerkt dat het leven steeds duurder wordt. Misschien woont hij zelfs inmiddels op kamers en dan heb je helemaal meer kosten. Praktische cadeautjes zijn daarom ook prima om te geven.

  • Een tegoedbon voor de supermarkt; dan kan hij zelf lekker shoppen.
  • Een (tijdelijk) abonnement op Netflix of Spotify

Cadeaus voor zijn persoonlijke  verzorging

  • Tegenwoordig heeft iedereen een goede laptoptas nodig en natuurlijk wil je er ook een die een beetje mooi is. Een wat luxere is daarom erg mooi om cadeau te krijgen; zeker weten dat deze jonge man van 19 jaar hier veel plezier aan zal hebben!
  • Kleding maken de man; dat weten de heren van 19 jaar ondertussen echt wel. En als je jouw outfit echt af wilt maken, dan hoort daar natuurlijk een paar hippe sokken onder. Sokken die ook echt een goede kwaliteit hebben en waar je goed mee voor de dag kan komen. Sokken die je heel leuk cadeau kunt geven!

Cadeaus voor studenten

  • Een studentenspel? Ja, hier bedoelen wij een spel mee zoals een pokerset, het flessendop dartspel, Beerpong, het Jenga drankspel en ga zo maar door! Hier vind je de leukste spellen voor hem; dat wordt een gezellig avondje met zijn vrienden!

Bekijk hier nog meer cadeaus voor hem.

Heb je een perfect cadeau gevonden, maar is het eigenlijk net boven je budget? Als het echt boven jouw budget is, kijk dan of er iemand is met wie je het samen cadeau kunt geven. Dat is echt leuker dan geld geven!

 

Cadeau 19 jaar man op een rij

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau jongen 20 jaar

Dit zijn de beste cadeaus voor een jongen van 20 jaar!

Cadeau jongen 18 jaar

Cadeaus voor jongens van 18 jaar; een bijzondere mijlpaal!