in

Cadeau 19 jaar man; stoere cadeaus om te geven!

cadeau jongen 19 jaar

Cadeau 19 jaar man: hoe ouder jongens worden des te moeilijker het is om cadeaus te vinden voor 19-jarige jongens. Gelukkig hebben we genoeg cadeaus voor je op een rijtje gezet, hier vind je zeker een cadeau voor je broer, buurman, vriend, zoon of kleinzoon in de leeftijd van 18, 19, 20 jaar.

Geef een games cadeau

Denk je aan tiener jongens; dan denk je aan gamen! Het enige wat je moet weten is op welke console hij het liefst games speelt. Is het op de Nintendo Switch, Playstation of toch een XBox. Daarnaast is het ook wel handig om te weten welke games hij leuk vind; houdt hij van schiet spelletjes of juist meer van spannende spellen. Als je dit weet, kijk dan gerust eens bij alle games die er tegenwoordig zijn. Misschien ook van wat voor spellen hij houdt of kun je eens navragen over wel spel hij het al lang heeft. Accessoires voor de spelcomputer zijn ook erg leuk om te geven!

Bekijk hier nog meer cadeaus voor hem.

Goed voor jezelf zorgen

  • Tegenwoordig heeft iedereen een goede laptoptas nodig en natuurlijk wil je er ook een die een beetje mooi is. Een wat luxere is daarom erg mooi om cadeau te krijgen; zeker weten dat deze jonge man van 19 jaar hier veel plezier aan zal hebben!
  • Kleding maken de man; dat weten de heren van 19 jaar ondertussen echt wel. En als je jouw outfit echt af wilt maken, dan hoort daar natuurlijk een paar hippe sokken onder. Sokken die ook echt een goede kwaliteit hebben en waar je goed mee voor de dag kan komen. Sokken die je heel leuk cadeau kunt geven! B

Bord- en kaartspel

Boeken

Schoolspullen

Grote cadeaus

Studentenspel

Een studentenspel? Ja, hier bedoelen wij een spel mee zoals een pokerset, het flessendop dartspel, Beerpong, het Jenga drankspel en ga zo maar door! Hier vind je de leukste spellen voor hem; dat wordt een gezellig avondje met zijn vrienden!

En… hebben wij je wat inspiratie kunnen geven voor cadeaus voor jongens van 19 jaar? Andere tips vind je eventueel ook nog bij de cadeautips voor jongens van 18 jaar en kadotips voor mannen van 20 jaar oud.

Concertkaartjes of ander uitje

  • Concertkaartjes voor de Toppers, toegangskaartjes voor het circus of een leuk uitje met heel veel korting. Dat is toch altijd leuk om te geven! Als jij dit ook vind, kijk dan zeker even hier.
  • Kun je nu geen kaartjes kopen, maar dan kun je ook alvast een bijdrage geven. Zie hier tips voor geld cadeau geven.

Samen cadeau geven

Heb je een perfect cadeau gevonden, maar is het eigenlijk net boven je budget? Als het echt boven jouw budget is, kijk dan of er iemand is met wie je het samen cadeau kunt geven. Dat is echt leuker dan geld geven!

Cadeau 19 jaar man op een rij

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau jongen 20 jaar

Cadeau jongen 20 jaar; de beste cadeautips!

Cadeau jongen 18 jaar

Cadeau jongen 18 jaar; een bijzondere leeftijd!