in

Het perfecte cadeau voor meisje 18 jaar

Je dochter, nicht, vriendin, zus wordt 18 jaar. De tijd vliegt als je haar ziet! Ook al is ze een jaartje ouder, cadeaus zijn altijd welkom. Goed dat je kijkt in de wondere wereld van geschenken bij 123cadeauidee.nl. Ben je op zoek naar beauty kado’s om haar collectie mee uit te breiden of heb je liever een handige gadget, lees dan maar even verder.

Beauty cadeau voor haar

Je kunt er niet meer omheen, alle meiden zijn vanaf hun puberteit bezig met make-up. Sommigen wat meer dan anderen. Dat betekent dat jij makkelijk een beauty cadeau kunt scoren voor een cadeau meisje 18 jaar. Weet je of ze gek is op een bepaalde geur, kijk dan of een pakket met douchegel en lekkere geurtjes een ideaal kado is voor het meisje. Wat ook een geweldig kado meisje 18 jaar is, is een spiegel voor de ijdeltuit. Met een persoonlijke touch: laat de spiegel graveren. Zo geef je een gepersonaliseerd kado aan haar waar ze echt iets aan heeft.

Kijk hier voor verjaardagscadeau vriendin

Geschenk voor stoere meiden

Is het meisje waar je een kado voor koopt meer een stoere vrouw, dan is een optie om voor een belevenis als kado te gaan in plaats van een tastbaar kado. Houdt ze ervan om puzzels en raadsels op te lossen, dan kun je een kado kopen in vorm van een moord die zij moet oplossen. Laat haar voor één dag een rechercheur spelen. Is ze graag aan het klussen en weet je zeker dat DIY’s op haar buik zijn geschreven, dan is een roze gereedschapsset perfect als kado meisje 18 jaar.

Mijlpaal bereikt

Voor jouw gevoel wat ze gisteren nog een meisje van 16 jaar. Zij heeft een mijlpaal bereikt, 18 jaar! Jij wilt dat zij weet dat je aan haar denkt. Hoe kun je dat beter doen dan met chocolade. Liefde gaat ook door de maag van de vrouw. Chocolade is een eerste levensbehoefte van een vrouw (ahum). Een chocoladepizza of een chocolade bonbons met een foto van jou erop. Zorg dat je kado onvergetelijk wordt.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk ook eens bij cadeau 19 jaar vrouw.

 

housewarming

Housewarming tradities

Origineel cadeau kind 7 jaar