in

Cadeau jongen 18 jaar

cadeau jongen 18 jaar

Hoe ouder jongens worden, des te moeilijker het wordt om een kado voor ze te vinden. Gelukkig hebben wij zoveel keus voor kado’s dat het moeilijk wordt om überhaupt een cadeau te kiezen. De jongen – nu ondertussen man – in kwestie is net 18 jaar geworden en dat betekent dat een aantal deuren opengaan voor de jarige. Ben je nog op zoek naar een geschikt cadeau voor de jarige, dan geeft eenkadovoor.nl je tips om er een onvergetelijke dag van te maken.

Kado rijbewijs

Het meest voor de hand liggende cadeau dat ouders aan hun 18-jarige kunnen geven, zijn natuurlijk rijlessen. Mannen willen nu eenmaal zo snel mogelijk hun rijbewijs halen en daarna een nieuwe bolide aanschaffen. Hierbij geldt: hoe meer geluid deze maakt, hoe geschikter het is. Geef als kado jongen 18 jaar een aantal rijlessen. Of is hij al een tijdje bezig, dan kun je beter naar een ander cadeau uitwijken. Wat dacht je van auto kado’s waar de jarige nog jaren over napraat? Zo kun je hem een stuntcursus cadeau doen of een paar uur in een Ferrari laten rijden. Wat is dat toch met mannen en auto’s? Heeft je zoon, vriend of neef als zijn rijbewijs, wat dacht je dan van handige gadgets voor de auto? Zoals een grippy, zodat je nooit meer vertwijfeld je telefoon tussen de pedalen moet zoeken.

Kado 18 jaar

Als je een kado zoekt voor een goede vriend, dan neig je meer naar grappige cadeaus. Misschien zelfs cadeaus met een erotisch tintje. Vriendengroepen hebben de behoefte om elkaar gekke cadeaus te geven. Wat dacht je van een spionagekit om vrouwen mee te bespieden?

Mijlpaal bereikt

Toch zijn cadeaus met een belevenis de beste kado’s die een jongen van 18 jaar kan krijgen. Het is meestal een origineel en persoonlijk cadeau en de kosten kun je delen met zijn vriendengroep. Weet je echt niet wat voor kado jongen 18 jaar moet geven, doe dan inspiratie op bij de andere leeftijden zoals cadeaus voor 17-jarigen.

Nog meer geschenken

cadeau jongen 19 jaar

Cadeau 19 jaar man; hier verras je hem mee!

Cadeau jongen 17 jaar

Cadeau jongen 17 jaar; hier verras je hem mee!