in

Top cadeau-ideeën voor 14-jarige jongens: verras ze met iets speciaals!

cadeau jongen 14 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een jongen van 14 jaar? Bekijk dan snel onderstaande cadeautips! Wat dacht je van stoere LEGO sets, een op afstand bestuurbare helikopter of een eigen basketbalnet om te oefenen! Bij 123cadeauidee.nl vind je deze, en nog veel meer toffe cadeau ideeën voor een jongen van 14 jaar.

Waar spelen kinderen van 14 jaar mee?

Kinderen van 14 jaar, die spelen natuurlijk niet echt meer. Die chillen, relaxen of hoe ze het ook willen noemen. En als ze ‘iets’ doen, dan is het gamen of sporten. Geen probleem, daar heb je dus ook erg leuke cadeaus voor!

  • Chillen op je kamer; naar nieuwe muziek luisteren. Dat kan via een goede bluetooth speaker of met goede oortjes. Beide is een perfect kado voor een 14 jarige.
  • Chillen op zijn kamer; we hadden het er al over. Op die kamer zitten ze vaak; heel vaak. Daarom is het leuk als het een beetje een persoonlijke kamer is en die kamer personaliseer je bijvoorbeeld met een leuke poster!
  • Als je 14 jaar bent, dan beginnen jongens vaak ook weer meer interesse in hun uiterlijke verzorging te krijgen. Een fijne bodyspray kunnen ze vaak goed gebruiken en gaat er vaak ook snel doorheen!

Een nieuwe game

Over het niet spelen; er is natuurlijk wel 1 uitzondering, op het spelen. Ze spelen nog wel spellen, of eigenlijk games! Ook nog een perfect cadeau voor een jongen van 14 jaar; een nieuwe game! Hierbij is het wel belangrijk om te weten van welke soort spellen hij houdt en welke spelcomputer hij heeft. Een spel voor de Nintendo Switch doet het tenslotte niet op de Playstation. Omdat de meeste games niet zo goedkoop zijn, kun je ook vragen of je het cadeau met iemand anders samen kunt geven.

PS; voor je het weet zijn ze weer een jaartje ouder! Kijk hier alvast voor cadeau 15 jarige of andere cadeaus voor jongvolwassenen!

LEGO voor tieners

Tieners spelen niet met LEGO, ze bouwen met LEGO. En dat is echt een verschil, je geeft dus andere LEGO sets cadeau. Denk hierbij aan een mooie set van LEGO Technic, die geeft echt wat uitdaging. Of een stoere set van Marvel of Star Wars; die ze mooi op hun kamer neer kunnen zetten.

Gadgets voor tieners

  • Lasergamen; met vrienden! Dat kun je buitenshuis doen, maar waarom zou je het niet thuis doen? In huis als je hier de ruimte voor hebt, of buiten in een speeltuin of een park. Een perfect cadeau om met vrienden te gebruiken.
  • Eindelijke blijven alle mannen kleine kinderen. Dus ja, met een stoere RC auto maak je ze nog steeds blij! Natuurlijk wel eentje met POWER en mooie functies!
  • Nog zo’n jongens gadget; een drone! Echt jongensspeelgoed, waar ze uren zoet mee zijn.
  • Natuurlijk zijn er ook serieuze gadgets voor jongens van 14 jaar! Wat dacht je van een mooi toetsenbord? Hij wil dit toetsenbord, omdat hij er goed mee kan gamen. Jij geeft hem, zodat hij mooie werkstukken kan maken!

Heb je wat meer budget? Hier maak je ze ook blij mee!

Sportieve cadeaus voor jongens van 14 jaar

Grappige cadeaus voor jongens

Het maakt niet uit hoe oud te zijn; ze zullen altijd in zijn voor flauwe grapjes. Geen probleem; daar zijn ook leuke cadeaus voor.

Alle cadeau jongen 14 jaar op een rij

Of je nu een cadeau zoekt voor jouw buurjongen of een cadeau voor jouw zoon; dit zijn de beste cadeautips!

Game Stoel
bol.com (€99,99)
Muismat XXL
bol.com (€12,99)

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus? Op 123cadeauidee.nl vind je voor ieder wat wils. Op zoek naar een cadeau 12-jarige zoon of  cadeau voor een 15 jarige neef? Wat geef je aan een meisje van 14 jaar of als cadeau voor 15-jarige dochter?

Shop bij

b