in

Vaderdag cadeau; de 50 beste tips om papa mee te verrassen!!

Vaderdag cadeau

Op zoek naar een Vaderdag cadeau? Het geschenk dat je niet mag vergeten in juni! Weet jij welke vaderdag cadeautjes nu het meest populair zijn bij alle papa’s? Zet jouw vader dit jaar in het zonnetje met een leuk cadeautje. Vergeet de standaard parfums en douchegels, met deze cadeaus weet je zeker dat je iets origineels geeft. Wij hebben de leukste ideeën voor jou verzameld!

Vaderdag cadeau idee

Waar je papa’s echt mee verrast? Het zal je misschien verbazen, maar veel vaders maak je blij met een mooie LEGO set! Een mooi Technic auto of een grote kraan. Als jouw vader gek is op gadgets, dan zijn dit natuurlijk ook leuke cadeaus. Een mooi hoesje voor zijn nieuwe telefoon of een goede koptelefoon die hij kan gebruiken bij het thuiswerken.

 • Papa’s die heel gek zijn op hun auto; die verras je met deze set opzetborstels voor de automatische schroevendraaier. Dan worden alle velgen schitterend schoon, zonder enige spierkracht te gebruiken.
 • Houdt papa wel van een biertje? Dan zijn er zoveel leuk geschenken. Bierviltjes voor een bierproeverij. Bekijk hier de biercadeaus voor je vader.

Voor de aanstaande vader

Natuurlijk is het ook leuk om aanstaande vaders te verrassen met Vaderdag. Bijvoorbeeld met een rompertje met de tekst ‘mijn vader is de liefste’ of een boek voor aanstaande papa’s.

Of wat dacht je van een stoere luiertas; speciaal voor papa’s. Onze laatste cadeautip voor aanstaande papa’s; matching sokken! Ja, echt, ze bestaan!

Cadeau voor je schoonvader

Natuurlijk verras jij jouw schoonvader ook met een leuk geschenk; hij is tenslotte de vader voor jouw partner! Maar waar verras je hem mee? Het is handig om te weten wat voor een type hij is; avontuurlijk, sport hij graag of staat hij graag in de keuken? Zorg dat je een cadeau kiest wat hier bij past; bijvoorbeeld een leuke avontuurlijke activiteit, iets handigs voor bij het sporten of een mooi nieuw kookboek!

 • Staat jouw schoonpa graag achter de bbq (of sta je voor de barbecue?), maar weet hij soms even niet meer hoe het zit? Dan is dit kookschort perfect voor hem. Op het schort van Suck UK staat namelijk precies hoe lang burgers, vis en steaks op de barbecue gebraden moeten worden.

Cadeautje voor de bonus vader

Vaderdag is natuurlijk ook voor alle bonuspapa’s en andere mannen (en vrouwen) die als een vader voor je zijn, toch? Hierbij het vaderdagcadeau idee voor bonus papa’s! Oh en gewoon een lief kaartje waarop jij schrijft hoeveel hij voor jou betekend; dat is misschien nog wel zijn mooiste kado!

 • Een leuke mok met de tekst “Dit is de coolste bonus papa van de wereld”. Daar zal hij zeker trots uit drinken.
 • Kijk zeker ook eens bij cadeaus die beschrijven wat jij voelt “Thank you for being the father you didn’t have to be”. Echt persoonlijke cadeaus voor jouw bonusvader.
 • Het jouw bonus papa stiekem wel eens een grote mond over hoe stoer en sterk hij is? Verras hem dan met de Man-Box! Deze Man-Box is dé ultieme cadeaubox voor echte mannen. Leuk om te krijgen, maar nog leuker om aan iemand te geven. Vul de Man-Box met leuke gadgets en spijker hem dicht met de meegeleverde spijkers. Het is aan de ontvanger om de cadeaubox open te breken met het meegeleverde breekijzer.

 

Vaderdagcadeau voor opa

Is jouw vader niet alleen jouw vader meer, maar ook de opa van jouw kinderen? Dan is het ook leuk om hem te verrassen met een cadeau namens de kleinkinderen. Als ze wat kleiner zijn, dan is een tekening of ander knutselwerk natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Met een foto van de kinderen en kleinkinderen zal je ze zeker ook verrassen!

 • Is er nog een kleine op komst voor deze opa? Verras hem dan met een cadeau pakketje speciaal voor hem!
 • Is opa wel een beetje lui aan het worden? Verras hem met de Lazy Man mok! De naam zegt het al, speciaal voor mensen die liever lui dan moe zijn en dus al helemaal geen zin hebben om hun thee of koffie te roeren. Met één druk op de knop roert deze mok je koffie, melk en suiker door elkaar. De Lazy Man mok weet zelfs wel raad met een theezakje en suiker.

Gratis cadeaus voor papa

Soms heb je niet zoveel budget en dat maakt natuurlijk helemaal niet uit. Vraag je broer, zus of vader om mee te doen met het vaderdag cadeau. Dan heb je vaak wat meer budget.
Maar het hoeft natuurlijk niet veel geld te kosten, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Verras hem met een vaderdagontbijt; daar zul je hem zeker mee verrassen. Als jouw vader niet zo gek is op ontbijten, dan maak je hem misschien wel verrassen met een lekkere lunch of een zelfgebakken cake. Ook altijd leuk; tegoedbonnen! Bijvoorbeeld voor een klusje, zoals een tegoedbon voor 1x het gras maaien of 1x de hele avond de controle over de afstandsbediening!
Wil je later wel een vaderdag cadeautje geven, dan kun je hier ook alvast een zelfgemaakte cadeaubon voor maken. En als je dan toch bezig bent, maak dan ook een leuke kaart voor de liefste paps van de wereld!

Onze top 5 vaderdag cadeau idee

Wat is bij de vaders vandaag de dag het meest populaire geschenk voor papa? Wat wil hij het liefst cadeau hebben, wat zijn de populaire cadeautjes? Wij weten het!

 1. Is jouw papa of opa toevallig altijd de man die achter de BBQ staat met familiegelegenheden? Bied hem dan een extra handigheidje aan; een van de geweldige bbq accessoires die er voor de bbq zijn! En een nieuwe barbecue krijgen zal hij vast ook niet heel erg vinden!
 2. Er zijn maar weinig mannen die niet kunnen genieten van een biertje (bestaan ze sowieso?). Laat je vader genieten van het lekkerste bier en geef een gepersonaliseerd bierpakket met eigen foto en tekst. Ieder bierpakket wordt zorgvuldig verpakt in een luxe geschenkdoos en voorzien van een wikkel met je eigen ontwerp. Plaats jullie leukste herinneringen samen op de fles. Proosten maar!
 3. Vaders denken soms dat de andere gezinsleden een gehoorapparaat nodig hebben, want niemand die naar papa luistert… Herkenbaar?! Verras hem deze keer met een slimme luidspreker zoals een Google Home .Die werkt met Google Assistent waarmee je met stemcommando’s kunt zoeken op Google, de weersvoorspelling kunt oproepen, de lampen in of uit kunt schakelen of een muziekje kunt kiezen.

 

cadeau meisje 8 jaar

Cadeau meisje 8 jaar

Housewarming cadeau

Housewarming cadeau; zo geef je een origineel cadeau!