in

De zoektocht naar het perfecte kerstcadeau

kerstcadeau

Voor wie ben jij op zoek naar een leuk kerstcadeau? Voor jouw vrouw, moeder of juist jouw vriendje? Natuurlijk lijkt een kerstgeschenk op  een cadeau zoals andere cadeaus, maar met kerst proberen wij vaak nog beter voor de dag te komen. Lees daarom zeker onze tips!

Kerstcadeau voor een man

December is vaak een drukke tijd, maar in de (verplichte) kerstvakantie is er ook een tijd om even bij te komen door wat extra vakantiedagen. Geef daarom gerust een cadeau voor hem waar hij mee aan de slag kan, maar waarmee hij ook kan ontspannen!

  • Is hij een echte LEGO Master? Of vind hij dat in ieder geval van zichzelf? Verras hem met een mooie LEGO set! Die zijn er voor alle leeftijden en eigenlijk ook in alle budgetten. Wat dacht je deze mooie Creator Expert Fiat 500 ?
  • Ook leuk om met meerdere mensen te doen; dit schaakspel voor drie personen! Zo hoeft iemand zich geen derde wiel te voelen!

Bekijk hier meer kerstcadeaus voor een man

Kerstcadeau voor vrouwen

We noemden het al eerder; december is een drukke maand! Verras haar dus met iets ontspannens.

  • Als ze van lezen houdt, dan is een boek altijd fijn. Of misschien kun je haar verrassen met een e-reader?
  • Echt even bijkomen, dat doe je met een dagje naar de sauna of de massage salon. Heerlijk!

 

 

Kerstgeschenk

  • Een leuk geschenk om gelijk met kerst ook te gebruiken; ‘Weerwolven van Wakkerdam‘! Dit spel, dat vanaf acht personen kan worden gespeeld, is dé finishing touch bij elke avond. Overleef in een dorp geteisterd door weerwolven of ga zelf op jacht!

Bekijk hier cadeau voor gastvrouw en

Kerstcadeaus jongens

Kerstcadeaus meisjes

  • Heeft het kind altijd al arts of verpleegster willen worden laten? Dan is de dokterskoffer zeker een leuk cadeau! Met deze koffer voel je je net een echte dokter. In de koffer zitten allerlei doktersattributen zoals een mondkapje, pleisters, verband en spuitjes.

Secret Santa

Lootjes trekken bij Sinterklaas kennen wij allemaal; Secret Santa is de Amerikaanse variant voor kerst. Dit is een goed alternatief als je niet iedereen een cadeau wilt geven. Maak voor jouw groepje ‘Secret Santa’s’ duidelijke afspraken, vooral over het budget. Het zal wel een Nederlands iets zijn, maar niets is vervelender als een groep mensen allemaal een cadeau van een heel verschillende prijs krijgt! Lees hier nog meer tips voor een leuke Secret Santa.

Nog meer kerstgeschenken

Top 5 leuke kerstcadeaus

  • Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Een fotoboek waarin je de mooiste herinneringen samenbrengt of een verjaardagskalender met alle verjaardagen: geschenken die heel erg leuk zijn om te geven. Aan wie maakt dan eigenlijk niet uit; iedereen om wie jij geeft maak je hier blij mee. Maak deze kerst onvergetelijk en geef de leukste persoonlijke kado’s.

 

Of je nu een kerstgeschenk of andere leuke kerstcadeaus zoek; bij 123cadeauidee.nl krijg je altijd de beste cadeautips!

Kijk ook eens bij cadeaus voor het nieuwe jaar.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau ideeen

Kleine cadeautjes tot 15 euro

top 10 cadeaus voor vrouwen

Top 10 cadeaus voor vrouwen