in

Kerstcadeau

kerstcadeau

Voor wie ben jij op zoek naar een leuk kerstgeschenk? Voor jouw vrouw, moeder of juist jouw vriendje? Natuurlijk lijkt een kerstcadeau een cadeau zoals andere cadeaus, maar met kerst proberen wij vaak nog beter voor de dag te komen. Lees daarom zeker onze tips!

Kerstgeschenk

  • Een leuk geschenk om gelijk met kerst ook te gebruiken; ‘Weerwolven van Wakkerdam‘! Dit spel, dat vanaf acht personen kan worden gespeeld, is dé finishing touch bij elke avond. Overleef in een dorp geteisterd door weerwolven of ga zelf op jacht!

Kerstcadeau man

Kerst is vaak een drukke tijd, maar ook een tijd om even bij te komen door wat extra vakantiedagen. Geef daarom gerust een cadeau voor hem waar hij mee aan de slag kan, maar waarmee hij ook kan ontspannen!

  • Is hij een echte LEGO Master? Of vind hij dat in ieder geval van zichzelf? Verras hem met een mooie LEGO set! Die zijn er voor alle leeftijden en eigenlijk ook in alle budgetten. Wat dacht je deze mooie Creator Expert Fiat 500?
  • Ook leuk om met meerdere mensen te doen; dit schaakspel voor drie personen! Zo hoeft iemand zich geen derde wil te voelen!

Kerstcadeau vrouw

Kerstcadeaus jongens

Kerstcadeaus meisjes

  • Heeft het kind altijd al arts of verpleegster willen worden laten? Dan is de dokterskoffer zeker een leuk cadeau! Met deze koffer voel je je net een echte dokter. In de koffer zitten allerlei doktersattributen zoals een mondkapje, pleisters, verband en spuitjes.

Secret Santa

Lootjes trekken bij Sinterklaas kennen wij allemaal; Secret Santa is de Amerikaanse variant voor kerst. Dit is een goed alternatief als je niet iedereen een cadeau wilt geven. Maak voor jouw groepje ‘Secret Santa’s’ duidelijke afspraken, vooral over het budget. Het zal wel een Nederlands iets zijn, maar niets is vervelender als een groep mensen allemaal een cadeau van een heel verschillende prijs krijgt! Lees hier nog meer tips voor een leuke Secret Santa.

Top 5 leuke kerstcadeaus

  • Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Een fotoboek waarin je de mooiste herinneringen samenbrengt of een verjaardagskalender met alle verjaardagen: geschenken die heel erg leuk zijn om te geven. Aan wie maakt dan eigenlijk niet uit; iedereen om wie jij geeft maak je hier blij mee. Maak deze kerst onvergetelijk en geef de leukste persoonlijke kado’s.

 

Of je nu een kerstgeschenk of andere leuke kerstcadeaus zoek; bij 123cadeauidee.nl krijg je altijd de beste cadeautips!

cadeau ideeen

Kleine cadeautjes tot 15 euro

top 10 cadeaus voor vrouwen

Top 10 cadeaus voor vrouwen