martine 123cadeauidee

Op 123cadeauidee.nl vind je de leukste cadeau ideeën online. Ik ben Martine en dagelijks geef ik originele en leuke cadeau ideeën op deze website! Dit kan een blog zijn over een feestdag als Moederdag, een review over een cadeau of een cadeau tip van een product. 123cadeauidee.nl is zelf dus geen winkel en verkoopt zelf geen producten, maar wij linken je alleen door naar de shop waar je het cadeau kunt kopen.

Hoe is 123cadeauidee.nl ontstaan?

Het is alweer een aantal jaren geleden, maar het avontuur begon in 2004 met het domein Gefeliciteerd.net. Gewoon, als hobby. Ik was een aantal keren ceremoniemeester en wilde graag ideeën opdoen via het internet. Helaas kon ik niets vinden en besloot daarom zelf een website te starten, www.gefeliciteerd.net. Deze hobby werd steeds groter, tot je het eigenlijk geen hobby meer kon noemen. Lees hier hoe dit verder ging!

Blijven inspireren

Er is veel veranderd sinds mijn eerste website; maar één ding is hetzelfde gebleven. De liefde voor cadeaus én de creatieve blik die ik hierbij heb! Zo hoop ik altijd te kunnen blijven inspireren.

Met feestelijke groeten,

Martine van der Haven-Laros

Bedrijfsgegevens

123cadeauidee.nl valt onder Blue Webmedia.

Voor vragen, opmerkingen, persberichten en suggesties kun je altijd contact met ons opnemen.

123cadeauidee.nl
Gouwe 50 2911 GA Nieuwerkerk ad IJssel (geen bezoekadres)
info@123cadeauidee.nl

Wil je nog meer weten?

Veel gestelde vragen

  • Ik ben een blogger en wil graag met jullie samenwerken, kan dat?
    • Altijd leuk! We zijn heel benieuwd naar je idee voor een samenwerking. Je kunt een mailtje met je idee sturen naar info@123cadeauidee.nl. Hou er wel rekening mee dat wij geen webshop zijn, dus de cadeaus zijn niet van onszelf!
  • Kan ik adverteren op 123cadeauidee.nl?
  • Wat zijn de levertijden en verzendkosten?
    • Op 123cadeauidee.nl staan cadeaus verzameld van heel veel verschillende webshops, de levertijd en verzendkosten verschillen daarom per webshop. Deze info vind je terug bij de webshop zelf.
  • De prijs van een cadeau klopt niet?
    • Als de informatie op 123cadeauidee.nl anders is dan de informatie op de website van de webshop die het product verkoopt, is de informatie op de website van de verkopende webshop leidend.

We krijgen de informatie over de producten – zoals de omschrijving en de prijs – meestal aangeleverd van de webshops. Wij proberen te allen tijde deze informatie correct weer te geven, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. De gemelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Voor informatie over de betaalmethoden, leveringswijze, het bestelproces en het herroepingsrecht kun je terecht bij de webshop die het product aanbiedt.