housewarming cadeau - Housewarming cadeau

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor iemand die op kamers gaat, die gaat samen wonen of die gaat verhuizen; het is altijd als je iemand verrast met het nieuwe onderkomen. Daarom hebben wij de leukste housewarming cadeau ideeën voor je.

Voor iemand die het huis uit gaat

Als je het huis uit gaat, dan kun je wel wat cadeaus gebruiken! Natuurlijk hebben ze niet alles in een keer nodig; want hoe fijn is het als ze nog een tijdje de was komen doen thuis!. En misschien hebben ze wel al servies of andere dingen gespaard. Er zijn genoeg housewarmingcadeaus om te geven, wees gerust. Wat je kunt geven, ligt vaak ook een beetje aan het budget. Wil je een ‘gewoon’ cadeau geven, zoals iets leuks of persoonlijks voor de inrichting? Of iets groots, zoals een magnetron of afwasmachine? Waar je ook aan denkt; geen probleem. Cadeau housewarming: wij hebben de cadeautips!

Voor iemand die op kamers gaat

Als je voor het eerst op kamer gaat; dan heb je ook heel wat inboedel nodig. Natuurlijk ligt het eraan hoe je op kamers gaat. Als er een gezamenlijke keuken is, dan scheelt dit heel wat servies en kookgerei. Aan de andere kant staan studenten er niet om bekend heel vaak de afwas te doen; dus wat extra servies kan misschien nooit kwaad. Een persoonlijk of een grappig cadeau is natuurlijk altijd leuk om te geven. Wat dacht je van een afhaalmenu, maar dan ingelijst. Of een kookboek voor studenten.

Als ze gaan samenwonen

Prille liefde; dat is toch genieten! Bij een housewarming cadeau kopen voor een stel dat gaat samenwonen, moet je op een aantal dingen letten. Hebben ze allebei al eerder alleen gewoond of ‘verlaten ze net het nest’?! Als ze al op zichzelf hebben gewoond, dan hebben ze veel spullen zelf al. En nu misschien zelf dubbel. Waar je wel mee verrast, zijn persoonlijke cadeaus. Een nieuw naambordje misschien? Of een leuke canvas van een favoriete foto? Ook hier zijn genoeg cadeau ideeën.

Als ze gaan verhuizen

Een nieuw huis, een nieuwe start. Misschien in dezelfde woonplaats of juist ergens anders. Misschien zelfs wel in een ander land! Ook hier geef je andere cadeaus dan bij mensen die voor het eerst op zichzelf gaan wonen. Iets leuks voor in het interieur of iets symbolisch?

Housewarming tradities

Wist je trouwens dat er ook ‘regels’ zijn voor de housewarming van het nieuwe huis. Zoiets als als met trouwen; something old, something new, something borrowed and something blue). Maar dan voor het nieuwe huis! Zo wordt het feestje meestal binnen 90 dagen na de verhuizing gegeven. Lees hier over meer verhuistradities.