in

Sinterklaas cadeau

Sinterklaas cadeau

Op zoek naar een leuk Sinterklaas cadeau? Zoek niet verder; want wij gaan jou de leukste ideeen geven! Sinterklaas cadeautjes voor mannen, Sinterklaas cadeaus voor vrouwen en natuurlijk vergeten wij ook de cadeaus voor kinderen niet. Maar wat zijn leuke Sinterklaas cadeaus? Lees snel mee!

Sinterklaas cadeautjes voor iedereen

Voordat je op zoek gaat naar Sinterklaas cadeaus, is het belangrijk om te weten hoe je Sinterklaas gaat vieren. Vier je echt pakjesavond; dan zullen er vooral sinterklaascadeaus voor de kinderen zijn. Of vier je 5 december met groep vrienden en doe je een dobbelspel.

Grappige Sinterklaas cadeautjes voor een man

Onze ervaring is dat er bij Sinterklaas cadeautjes vaak een budget wordt afgesproken én dat ze wat grappig mogen zijn. Een heel ander cadeau dan een kerstcadeau dus. Wij geven je vraag een aantal tips voor het perfecte sinterklaas cadeau mannen.

 • Een partyspel, zoals bierping
 • Iets lekkers, denk aan een biertje of chocolade als hij daar van houd.
 • LEGO
 • Een bierhelm! Met deze bierhelm worden die biertjes nooit meer lauw in zijn handen! Ideaal voor feesten, festivals of gewoon voor in huis. De mannen hoeven geen koude handen en lauw bier meer te hebben. Deze helm is de perfecte oplossing voor de ultieme biergenieter. Ook voor de mannen die liever frisdrank drinken is dit ideaal.
 • Een Nerf

Leuke Sinterklaas cadeautjes voor een vrouw

 • Als meisje heb je natuurlijk de meest diepe levensvragen; zoals of die leuke jongen jou wel leuk vind. De Mystic 8 Ball weet het antwoord op al je prangende vragen. Het werkt als volgt. Stel een vraag, schudt de Mystic 8 Ball en draai hem om. Op magische wijze verschijnt het antwoord van de Mystic 8 Ball. Er zijn in totaal 21 antwoorden die de bal je kan geven, zoals ’too early to predict’, ‘yes’, ‘who knows’ en ‘don’t bet on it’. Ok, misschien moet je er wel een beetje gezond verstand bij gebruiken; maar grappig is het zeker!

Lekkere Sinterklaas cadeaus

Chocolade cadeaus zijn typische cadeautjes sinterklaas.

 • Een origineel Sinterklaasgedicht schrijf je met een Chocotelegram. In dit telegram bestaat elke letter uit chocolade, net als de spaties. Niet alleen is het een leuk en origineel gedicht, maar nog lekker ook!

Sinterklaas cadeaus voor het hele gezin

 • Er zijn genoeg uitstapjes die je kan maken. Zo kan je bijvoorbeeld je gezin een tegoedbon geven voor een dagje schaatsen of een dagje naar een andere stad. Hiermee kan je iets gezelligs ondernemen en heb je zelf ook nog wat leuks!
 • Een bordspel. Tegenwoordig spelen we alleen nog maar tegen elkaar via onze telefoon of tablet maar er is blijft niks leukers dan tegen je vader of moeder spelen via een bordspel. Denk aan monopoly , mens erger je niet of wie ben ik?! Natuurlijk zijn er ook genoeg anderen nieuwe spellen. Bordspellen zijn altijd leuke Sinterklaas cadeaus.

Sinterklaas cadeautjes kind

Schoen cadeautjes

Schoencadeautjes zijn altijd op in huis te hebben, en natuurlijk niet alleen voor sinterklaas. Tip; kijk eens bij hema sinterklaas.

 

 

Sinterklaas cadeautjes tot 10 euro

Vaak wordt er een budget afgesproken; bijvoorbeeld 5 of 10 euro. Maar wat vragen voor Sinterklaas 10 euro?

Versieringen voor Sinterklaas avond

Sinterklaas cadeau met naam

 • Een mok of beker naam; ze blijven leuk!
 • Een gymtas met naam
 • Een puzzel
 • een telefoonhoesje

 

Alle sinterklaas cadeaus op een rij

Mensen die op zoek zijn naar een sinterklaas cadeau, zoeken vaak ook op deze termen. Hopelijk vindt je het antwoord op onze website!

 • Wat moet je kopen voor je ouders met Sinterklaas?
 • Wat te vragen voor Sinterklaas 16 jaar?
 • Wat geef je een kind voor sinterklaas?
 • Wat zijn de populairste cadeaus?
 • Wat geef je Sinterklaas cadeau vrouw?
 • De leukste cadeautjes sinterklaas

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau meisje 20 jaar

Op zoek naar een uniek cadeau voor een vrouw van 20 jaar?

jubileum cadeau

Unieke jubileum cadeaus: vind het perfecte geschenk voor elk bijzonder moment