in

Cadeau jongen 16 jaar; wat geef jij cadeau?

cadeau jongen 16 jaar

Cadeau jongen 16 jaar; ben jij op zoek? Als jij een cadeau verjaardag 16 jaar zoon zoekt; dan ben je helemaal aan het juiste adres bij 123 cadeauidee.nl. Wij hebben de meest uitgebreide selectie aan cadeautips in Nederland. Er zit ook zeker wat bij als cadeau jongen 16 jaar voor jou als moeder, vader, neef, oom of vriend. Lees maar snel verder en laat je inspireren. Kijk ook bij cadeau jongen 15 jaar.

Wat geef je een jongen die 16 wordt?

Wat geef je iemand die 16 wordt? Vaak zijn ze gek op gamen, gadgets, kleding en sporten.

 • Tiener jongens zijn gek gadgets; dus je maakt hem zeker blij met koptelefoon, draadloze oordopjes of een slimme speaker.
 • Heb je wat meer budget; dan verras je hem helemaal met een nieuwe smartphone, tablet, spelcomputer of een smartwatch!
 • Vroeger wilde hij nooit onder de douche, maar kleding en accessoireszijn nu heel belangrijk voor hem. Denk hierbij aan trendy kleding, sneakers, zonnebril, horloge, portemonnee, rugzak of een pet.
 • Belevenissen – een dagje uit, concertkaartjes, pretparktickets, een escape room-ervaring, ballonvaart of een workshop.
 • Boeken en muziek – een interessante biografie, nieuwe cd’s of vinylplaten, of een abonnement op een muziekstreamingservice.

Wat is een jongen van 16 jaar bijna non-stop aan het doen? Juist, achter zijn computer zitten. Of hij spelletjes speelt, muziek luistert, films kijkt of de wereld evalueert op zijn social media-accounts, hij is continue bezig met zijn pc. Speel daar nu makkelijk op in. Wat dacht je als kado jongen 16 jaar een mini-stofzuiger. Jongens zijn toch vaak sloddervossen en kunnen een USB-stofzuiger goed gebruiken. Maar vergeet niet dat hij ook gehydrateerd moet blijven, dus je kunt er ook voor kiezen om hem te verblijden met een USB-koelkast waar precies een blikje in past. Weet je precies waar hij van houdt op game-niveau dan kun je ook altijd een game uitkiezen. Deze zijn er ook voor de Playstation en X-box.

Geef een bijzondere ervaring cadeau

 • Is je broertje, zoon of vriend dol op grappige cadeaus of voelt hij zich thuis in stoere auto’s? Over een paar jaar kan hij zelf hard rijden in een auto, toch krijgt hij het ultieme racegevoel door met een coureur mee te rijden op een circuit! Laat hem zelf het circuit kiezen en zie hem als bijrijder scheuren in een BMW. Zo laat je jongensdromen uitkomen.
 • Ben je op zoek naar een cadeau verjaardag 16 jaar zoon? Denk dan alvast aan zijn rijbewijs! Misschien kun je een rijles cadeau geven.

 

Grappige cadeaus

Wat geef je aan een jongen als cadeau? Kattenkwaad uithalen zit nog steeds in het repertoire van je neef, zoon of vriend. Nu zijn het eigenlijk meer Jackass-praktijken. Ach, hij kan er nu nog mee wegkomen. Kijk hier voor grappige cadeaus. Draag een steentje bij aan dit imago en geef hem een mok cadeau met een pistool handvat. Geweldig! Wil je dat hij zijn ouders wakker houdt? Dan is een mini-drumstelset wat voor hem. Dit set past op zijn bureau en maakt niet zoveel herrie als een echte. Perfect kado jongen 16 jaar.

Een sportief cadeau voor jongens van 16

Wat vinden kinderen van 16 interessant en leuk? Vaak zijn jongens van die leeftijd lekker sportief en met hun uiterlijk bezig. Help hem hierbij met zijn cadeau jongen 16 jaar.

 • Geef hem bijvoorbeeld een flyboardles kado. Zo kan hij zijn adrenaline kwijt terwijl hij hoog boven water scheurt. Of zorg dat hij een echte man wordt met een gladiator les. Je hebt hem al zo vaak de scenes van 300 na zien doen, dan heeft hij deze training echt nodig.
 • Sportuitrusting; daar kun je zoveel cadeaus bij verzinnen. Wat dacht je van een (bijdrage voor) een nieuwe fiets, skateboard, een sporttas, fitnessabonnement of fitnessuitrusting.
 • Mocht je nog meer cadeautips zoeken, kijk ook bij onze andere cadeaus voor jongens 15 jaar.

Wat geef je op een Sweet 16?

Je staat er misschien niet zo snel bij stil; maar een Sweet 16 kan ook voor een jongen gevierd worden! Hoewel het traditioneel gebruikelijk is dat sweet sixteens vooral door meisjes worden gevierd, veranderd dat de laatste jaren best wel. En waarom niet; want eigenlijk is het gewoon een goede reden voor een feestje toch?

Het feest kan dan worden aangepast aan de interesses en hobby’s van de jongen. Sommige jongens hebben bijvoorbeeld een sportthema, terwijl anderen kiezen voor een Gatsby-thema of een feest met muziek en dans. Het is belangrijker dat het feest de persoonlijkheid van de jarige weergeeft en dat het een speciale en onvergetelijke dag is.

 • Sweet 16 cadeau pakket is altijd leuk om te krijgen!

Misschien vind je dit ook interessant;

 • Wat geef je aan een meisje van 16 jaar?
 • Wat geef je cadeau voor 17 jarige zoon?
 • Wat geef je cadeau voor 15 jarige zoon?
 • Wat geef je cadeau 15 jarige meid
 • sweet sixteen cadeau ouders
 • cadeau 16 jarige broer
 • cadeau ideeën voor tieners

Bekijk hier alle jongenscadeaus op leeftijd.

 

Written by mslaros

greetz

Greetz; feest als de bezorger voor de deur staat!

Cadeau jongen 13 jaar

Cadeau jongen 13 jaar; dit geef je hem cadeau!