in ,

Zo zeg je bedankt!

cadeau bedankt

Juist de onverwachte dingen in het leven zijn het mooist. Bedank iemand met een gepersonaliseerde doos Merci. Want dat is waar het om gaat, dat je er bent voor de mensen van wie je houdt. Juist die mensen mogen wel eens in het zonnetje worden gezet. Merci dat jij er bent..

Jouw ouders

Ze zijn er altijd voor je; ze hebben je leren lopen, praten en voeden je op. We hebben het natuurlijk over je ouders! Zonder hun was je er niet eens geweest! Zelfs toen jij alleen maar slechte cijfers haalde bleven zij in je geloven. En zo zijn er nog genoeg anderen reden om je ouders te bedanken. Kijk hier eens voor een vaderdag cadeautje.

Jouw vriendje

Je vriendje staat altijd paraat als je het even moeilijk hebt. Hij is een echte topper want geloof me, die enorme woede-uitbarstingen zijn niet echt een pretje.. Ondanks mannen compleet anders denken dat  vrouwen, hij doet echt zijn best om te begrijpen wat jij maandelijks meemaakt en hoe het vrouwenbrein precies werkt. Een bedankje voor hem doe je kort maar krachtig met een Chocotelegram!

Jouw Buurvrouw

Door al je enthousiasme vergeet je bijna dat iemand je katten moet voeren als jij op vakantie gaat. Je belt de buurvrouw op om te vragen of zij die week twee keer per dag de katten eten wil geven. Wanneer je thuis komt bestel je natuurlijk direct een grote doos Merci  voor haar want zonder haar, had je niet eens op vakantie gekund.

Jouw Beste vriendin

Het eindeloze geklaag over alle mannen, de frustratie van je werk of de ruzies thuis. Je beste vriendin moet het allemaal maar aanhoren en jij blijft maar door ratelen. Sta er eens bij stil; zij is er altijd voor je. Het maakt niet uit hoe laat het is of waar ze mee bezig is. Ze maakt de tijd vrij om naar je verhaal te luisteren en je te helpen.

De trainer of coach

Iedere week; een heel seizoen lang, ga je aan de slag met de trainer of coach van jouw team of het team van jouw kinderen. Dat vergt bloed, zweet en natuurlijk ook veel vreugde. Voor de coach, het team! Het maakt niet uit welke sport het is, of je cadeau trainer voetbal of de coach van een andere sport wil bedanken; het wordt altijd gewaardeerd!

Nog meer mensen bedanken

Er zijn verschillende redenen om iemand te willen bedanken. Zo kun je de juffrouw of meester van je kinderen bedanken na een geweldig schooljaar, of misschien wel je vrienden of vriendinnen voor het klussen in je nieuwe huis. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe je ze gaat bedanken, maar het leukste is een persoonlijke attentie! Bijvoorbeeld met een chocotelegram. De chocotelegram kan gezien worden als reep chocola met eigen tekst. Met kleine blokjes, voorzien van een letter, leesteken of symbool, kun je je eigen unieke reep chocola maken. Bedankjes waren nog nooit zo leuk om te geven en te krijgen!

Cadeaus om te bedanken

  • Vooral kinderen zullen erg enthousiast worden van dit bedankje. Een knuffel met tekst of een foto. Ik weet zeker dat dit bedankje wordt beloond met een grote glimlach. Doordat je zelf een foto of tekst erop kan laten zetten wordt dit een origineel bedankje. Je kan uit verschillende knuffels kiezen. Mijn favoriet? Het leeuwtje!
  • Mocht je toch liever wijn willen geven, doe dit dan met je eigengemaakt etiket. Je hebt een ruime keuze uit verschillende wijnen. Nadat je een wijn gekozen hebt, kun je je etiket samenstellen. Binnen enkele minuten heb jij een uniek cadeau.

 

cadeaus dierenliefhebbers

De leukste cadeaus voor dierenliefhebbers

huwelijks verjaardagen

Huwelijkstradities in andere landen