cadeau bedankt - Zo zeg je bedankt!
in ,

Zo zeg je bedankt!

Merci dat jij er bent…

Juist de onverwachte dingen in het leven zijn het mooist. Bedank iemand met een gepersonaliseerde doos Merci. Want dat is waar het om gaat, dat je er bent voor de mensen van wie je houdt. Juist die mensen mogen wel eens in het zonnetje worden gezet. Merci dat jij er bent..

Jouw ouders

Ze zijn er altijd voor je; ze hebben je leren lopen, praten en voeden je op. We hebben het natuurlijk over je ouders! Zonder hun was je er niet eens geweest! Zelfs toen jij alleen maar slechte cijfers haalde bleven zij in je geloven. En zo zijn er nog genoeg anderen reden om je ouders te bedanken. Dit zijn de 15 redenen dat je vader een cadeautje verdient.

Jouw vriendje

Je vriendje staat altijd paraat als je het even moeilijk hebt. Hij is een echte topper want geloof me, die enorme woede-uitbarstingen zijn niet echt een pretje.. Ondanks mannen compleet anders denken dat  vrouwen, hij doet echt zijn best om te begrijpen wat jij maandelijks meemaakt en hoe het vrouwenbrein precies werkt. Een bedankje voor hem doe je kort maar krachtig met een Chocotelegram!

Jouw Buurvrouw

Door al je enthousiasme vergeet je bijna dat iemand je katten moet voeren als jij op vakantie gaat. Je belt de buurvrouw op om te vragen of zij die week twee keer per dag de katten eten wil geven. Wanneer je thuis komt bestel je natuurlijk direct een grote doos Merci  voor haar want zonder haar, had je niet eens op vakantie gekund.

Jouw Beste vriendin

Het eindeloze geklaag over alle mannen, de frustratie van je werk of de ruzies thuis. Je beste vriendin moet het allemaal maar aanhoren en jij blijft maar door ratelen. Sta er eens bij stil; zij is er altijd voor je. Het maakt niet uit hoe laat het is of waar ze mee bezig is. Ze maakt de tijd vrij om naar je verhaal te luisteren en je te helpen.

cadeaus dierenliefhebbers 150x150 - De leukste cadeaus voor dierenliefhebbers

De leukste cadeaus voor dierenliefhebbers

huwelijks verjaardagen 150x150 - Huwelijkstradies in andere landen

Huwelijkstradies in andere landen