in

Vier redenen waarom jouw oma en opa een cadeautje verdienen!

cadeau opa en oma

Oma’s zijn de liefste; je kunt gewoon niet zonder haar! En opa’s zijn vaak stoer en grappig. Er zijn daarom genoeg redenen te bedenken waarom zij een cadeautje verdienen! Lees hieronder waarom!

De deur staat open

Het maakt niet uit wanneer je langs; je bent altijd welkom bij jouw oma! De deur staat altijd wagenwijd voor je open (figuurlijk dan). Als je gewoon even in de buurt bent of je hebt een probleem, je kan altijd langs, en dat kan maar bij weinig mensen!

Het zijn wijze mensen

Je oma en opa hebben er een heel leven op zitten; er is dus niemand die meer mensenkennis bezit en het beleven beter begrijpt als zij! Zit je met een probleem, een vraag of wil je ergens je hart luchten, dan kan je dat altijd het beste doen bij hun!

Altijd te eten

Het je vaak terug ziet in cartoons; oma’s die hun kleinkinderen koekjes geven. Feit is dat oma’s je altijd wat te eten geven, en blijven geven tot je niet meer kan! Want je mag niet ondervoed door het leven. Daarom is het misschien leuk een smakelijk cadeautje terug te geven; wat dacht je van een lekkere taart! Dat vinden ze zeker heel lief om te krijgen en je snoept zelf natuurlijk lekker mee ?

Gezelligheid voorop!

Ze zijn gewoon de liefste mensen van de familie; het zou tijdens verjaardagen niet gezellig zijn zonder ze. Ze houden de familie bij elkaar en zorgen voor een gezellige sfeer. Want zeg nou zelf, ondanks dat het zondagmiddag bezoek heel standaard is , is het wel altijd super gezellig! Genoeg reden om ze in het zonnetje te zetten!

Afscheidscadeau emigreren

Cadeau emigreren: zo vergeten ze je nooit!

bijgeloof cadeau

Bijgeloof kado