in

Verjaardagscadeau man

verjaardagscadeau man

Geef eens een origineel verjaardagscadeau aan een man! Dit keer eens geen sokken of een fles wijn. Wij hebben voor jou een ruime keuze aan leuke en gepersonaliseerde verjaardagscadeaus. Laat je inspireren en bestel direct online!

Zijn verjaardag

Je kent het: die ene belangrijke man in je leven is bijna jarig en dus heb je een verjaardagscadeau man nodig. En hoe zeer je ook van hem houdt, je hebt dit jaar echt niets leuks voor hem kunnen verzinnen. Wil je hem echt opnieuw vervelen met een setje sokken of onderbroeken, een halfjaarabonnement op een of ander tv-magazine of het zoveelste speciaalbierpakket? Nee! Dit jaar doe jij het anders. Dit jaar vind jij het perfect verjaardagscadeau man hier op 123cadeaudidee.nl.

Echt originele verjaardagscadeaus voor de man

Laat je inspireren door ons brede aanbod stoere, verrassende en persoonlijke cadeaus. Laat zien dat je echt om hem geeft met een cadeau waar een verhaal achter zit, een cadeau die laat zien dat je jouw man echt goed kent. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze stoere snijplank in de vorm van een rockgitaar. Je vent zal er geen chefkok van worden, maar hij zal elke gelegenheid aangrijpen om je te komen helpen met het snijden van de paprika of het serveren van kaas en worst. Heeft je man af en toe een kick nodig op kantoor, of is het gewoon iemand die graag de aandacht opeist? Geef hem dan ons gave minidrumstel cadeau voor op zijn bureau. En wil je echt indruk op hem maken? Dan is onze VR-bril perfect! En dat een verjaardagscadeau voor jouw man helemaal niet zo duur hoeft te zijn, bewijzen wij keer op keer.

  • Wil je eens iets anders geven en weet je dat hij moeite heeft met zijn 30ste verjaardag? Verras hem dan met een bezoekje aan de smashroom. De Smash Room, oftewel de sloopkamer of woedekamer, zorgt ervoor dat jij binnen een mum van tijd weer helemaal van al je frustraties af bent. Binnen de kamer is het namelijk mogelijk om alles wat je ziet kapot te slaan. Je wordt als deelnemer namelijk uitgedaagd om verschillende targets te raken en glazen kapot te gooien.

Simpelweg online bestellen en thuis ontvangen

123cadeaudidee.nl inspireert. Wij verkopen zelf geen producten, maar wij geven jou de leukste tips voor het perfecte cadeau. Uiteraard kies je je verjaardagscadeau voor een man gewoon bij ons en bestel je via de partnerwebsite. Snel, makkelijk en uiteraard helemaal veilig.

 

Kinderboeken met eigen naam

IMG 3232

Cadeau voor de schrik