skate 2982419 640 - Cadeau jongen 15 jaar
in

Cadeau jongen 15 jaar

Je bent op zoek naar een cadeau voor een jongen van 15 jaar en logisch dat je het lastig vind om een geschikt kado te vinden. Wees gerust; 123cadeauidee heeft een mooi overzicht met kadotips waar je zeker een origineel geschenk voor jongen 15 jaar zal vinden.

Sportieve kado’s

Voor de sportieve jongen die zijn 15e verjaardag viert is een kado wat te maken heeft met voetbal altijd leuk. Een mooie voetbal, een voetbaltenue of gewoon het nieuwste FIFA spel!

 

Gamen

Op zoek naar een kado voor je grote broer of je vriend? Hij heeft vast een game computer, zoals een Nintendo Switch, Xbox of Playstation. En wedden dat een van de nieuwste games op zijn verlanglijst staan? Zoek uit van welk soort spellen hij houdt en je hebt zo een nieuw spel voor hem geregeld.

Gadgets

Een nieuwe tablet past misschien niet in jouw budget, maar een hoesje voor de telefoon of tablet is altijd een mooi kado jongen 15 jaar. Je hebt ze in veel verschillende soorten en maten, van retro, hip, tot telefoonhoesjes met een eigen foto. Als jouw zoon of broertje altijd met zijn telefoon bezig is, dan is een mobiele oplader ook echt een uitkomst. Hiermee kan hij zijn smartphone of tablet nog drie keer opladen, zonder stroom te hebben. Ideaal tijdens vakantie of het stappen. En wat ook nooit mag.

Gadgets

Grappige kado’s doen het op deze leeftijd ook erg goed.

 

Meer kadotips voor jongen 15 jaar

Boven het budget

En dan heb je altijd nog de cadeaus die boven het budget zijn! Dat blijven ze natuurlijk ook, maar misschien krijg je toch nog wat ideeen van onze tips. Of misschien kun je het cadeau geven met een aantal mensen samen.

  • Airpods pro met draadloze oplaadcase, die heeft toch eigenlijk iedereen op zijn lijstje staan. Deze AirPods zijn namelijk voorzien van noise cancelling. Handig als je je ouders even niet wilt horen.
  • De Nintendo Switch staat bij veel 15 jarige jongens hoog op de lijst met wensen. Niet alleen kun je er leuke spellen mee spelen; je kunt hem ook makkelijk onderweg gebruiken. Je neemt hem dus makkelijk mee naar vrienden of op vakantie en dat kun je nog niet zeggen over andere spelcomputers.
  • Een smartwatch; zou dat helpen zodat hij eens op tijd thuis is? Hij zegt waarschijnlijk van wel en dat begrijpen wij wel. Hij wil gewoon graag een smartwatch cadeau krijgen!
  • Nog zo’n cadeau waarbij hij waarschijnlijk zal zeggen dat hij het heel nuttig zal gebruiken. Voor schoolzaken, huiswerk en dat soort dingen. Daar is een tablet ook zeker handig voor; maar wedden dat hij hem ook op zijn verlanglijst heeft ook gewoon een filmpje mee te kijken of te gamen?
  • Vroeger hadden wij zo’n grote boombox op onze kamer staan, met cd-speler en casettebandjes. Tegenwoordig heeft de jeugd alleen een bluetooth speaker nodig. Deze heb je in veel verschillende soorten en maten. En qua maat bedoelen we dan het formaat én de prijs. Het ligt er zeker aan hoe vaak hij hem gebruikt; maar een mooie bluetooth boombox staat zeker op het verlanglijstje.

Cadeautips voor alle leeftijden

Op 123cadeauidee vind je de leukste kado’s voor een jongen, voor alle leeftijden. Twijfel je nog over het kado dat je wilt geven? Neem anders ook eens een kijkje bij onze kadotips voor een jongen van 14 jaar of cadeautips jongens 16 jaar.

kraamcadeaus nijntje 150x150 - 7x de leukste nijntje kraamcadeaus

7x de leukste nijntje kraamcadeaus

cadeau meisje 19 150x150 - Kado meisje 19 jaar

Kado meisje 19 jaar