skate 2982419 640 - Cadeau jongen 15 jaar
in

Cadeau jongen 15 jaar

Leuke geschenken voor hem

Je bent op zoek naar een cadeau voor een jongen van 15 jaar en logisch dat je het lastig vind om een geschikt kado te vinden. Wees gerust; 123cadeauidee heeft een mooi overzicht met kadotips waar je zeker een origineel geschenk voor jongen 15 jaar zal vinden.

Sportieve kado’s

Voor de sportieve jongen die zijn 15e verjaardag viert is een kado wat te maken heeft met voetbal altijd leuk. Een mooie voetbal, een voetbaltenue of gewoon het nieuwste FIFA spel!

 

Gamen

Op zoek naar een kado voor je grote broer of je vriend? Hij heeft vast een game computer, zoals een Nintendo Switch, Xbox of Playstation. En wedden dat een van de nieuwste games op zijn verlanglijst staan? Zoek uit van welk soort spellen hij houdt en je hebt zo een nieuw spel voor hem geregeld.

Gadgets

Een nieuwe tablet past misschien niet in jouw budget, maar een hoesje voor de telefoon of tablet is altijd een mooi kado jongen 15 jaar. Je hebt ze in veel verschillende soorten en maten, van retro, hip, tot telefoonhoesjes met een eigen foto. Als jouw zoon of broertje altijd met zijn telefoon bezig is, dan is een mobiele oplader ook echt een uitkomst. Hiermee kan hij zijn smartphone of tablet nog drie keer opladen, zonder stroom te hebben. Ideaal tijdens vakantie of het stappen. En wat ook nooit mag.

 

Gadgets

Grappige kado’s doen het op deze leeftijd ook erg goed.

 

Meer kadotips voor jongen 15 jaar

Cadeautips voor alle leeftijden

Op 123cadeauidee vind je de leukste kado’s voor een jongen, voor alle leeftijden. Twijfel je nog over het kado dat je wilt geven? Neem anders ook eens een kijkje bij onze kadotips voor een jongen van 14 jaar of kadotips jongens 16 jaar.

kraamcadeaus nijntje 150x150 - 7x de leukste nijntje kraamcadeaus

7x de leukste nijntje kraamcadeaus

cadeau meisje 19 150x150 - Kado meisje 19 jaar

Kado meisje 19 jaar