in

21x de beste cadeaus voor jongens van 15 jaar!

cadeau jongen 15 jaar

Op zoek naar een cadeau voor een jongen van 15 jaar? Logisch dat je het lastig vind om een geschikt cadeau te vinden. Wees gerust; 123cadeauidee heeft een mooi overzicht met cadeautips waar je zeker een origineel geschenk voor een jongen van 15 jaar zal vinden.

Wat kan je geven aan een 15 jarige?

Wat vinden jongens leuk om als cadeau te krijgen? Grappige cadeaus doen het op deze leeftijd ook erg goed als cadeau 15 jaar.

Sportieve cadeaus voor jongens

Voor de sportieve jongen die zijn 15e verjaardag viert is een cadeau wat te maken heeft met voetbal altijd leuk. Een mooie voetbal, een voetbaltenue of gewoon het nieuwste FIFA spel! Of houd hij meer van de Formule 1 cadeaus? Daar zijn natuurlijk ook heel veel leuke geschenken voor.

Gamen met vrienden

Op zoek naar een cadeau voor 15 jarige zoon? Hij heeft vast een game computer, zoals een Nintendo Switch, Xbox of Playstation. En wedden dat een van de nieuwste games op zijn verlanglijst staan? Zoek uit van welk soort spellen hij houdt en je hebt zo een nieuw spel voor hem geregeld. Ook een top cadeau voor 15 jarige broer. Een leuk cadeau jongvolwassenen man; want daar mag je wel van spreken als hij 15 jaar wordt!

Gadgets voor jongens

Een nieuwe tablet past misschien niet in jouw budget, maar een hoesje voor de telefoon of tablet is altijd een mooi kado jongen 15 jaar. Je hebt ze in veel verschillende soorten en maten, van retro, hip, tot telefoonhoesjes met een eigen foto. Kijk bijvoorbeeld eens bij GSMpunt of smartphonehoesjes.nl of Als jouw zoon of broertje altijd met zijn telefoon bezig is, dan is een mobiele oplader ook echt een uitkomst. Hiermee kan hij zijn smartphone of tablet nog drie keer opladen, zonder stroom te hebben. Ideaal tijdens vakantie of het stappen.

LEGO voor een stoere gozer

Als je 15 jaar bent; dan speel je natuurlijk niet meer met LEGO. Dan bouw je met LEGO! Want voor LEGO ben je nooit te oud. Er zijn daarom genoeg LEGO sets als cadeau jongen 15 jaar. Het is goed te weten welke thema hij leuk vind. Is hij bijvoorbeeld een grote fan van Marvel of heeft hij alle Star Wars films gezien? LEGO Technic is vaak ook populair; en hier zijn ook echt wat mooie sets van!

Meer kadotips voor jongen 15 jaar

Duurdere cadeaus voor tiener jongens

De jarige vraagt zich misschien af; wat moet ik vragen voor mijn 15e verjaardag? Meestal zullen zijn wensen boven het budget zijn van de meeste mensen die op een verjaardag komen. Cadeaus boven het budget dus. Dat blijven ze natuurlijk ook, maar misschien krijg je toch nog wat ideeen van onze tips. Of misschien kun je het cadeau geven met een aantal mensen samen. En als ouders heb je misschien ook wel meer budget voor de 15e verjaardag van je zoon. Let maar op; voor je het weet ben je op zoek naar een  cadeau voor 16 jarige zoon! 🙂

  • Airpods pro met draadloze oplaadcase, die heeft toch eigenlijk iedereen op zijn lijstje staan. Deze AirPods zijn namelijk voorzien van noise cancelling. Handig als je je ouders even niet wilt horen.
  • De Nintendo Switch staat bij veel 15 jarige jongens hoog op de lijst met wensen. Niet alleen kun je er leuke spellen mee spelen; je kunt hem ook makkelijk onderweg gebruiken. Je neemt hem dus makkelijk mee naar vrienden of op vakantie en dat kun je nog niet zeggen over andere spelcomputers.
  • Een smartwatch; zou dat helpen zodat hij eens op tijd thuis is? Hij zegt waarschijnlijk van wel en dat begrijpen wij wel. Hij wil gewoon graag een smartwatch cadeau krijgen!
  • Nog zo’n cadeau waarbij hij waarschijnlijk zal zeggen dat hij het heel nuttig zal gebruiken. Voor schoolzaken, huiswerk en dat soort dingen. Daar is een tablet ook zeker handig voor; maar wedden dat hij hem ook op zijn verlanglijst heeft ook gewoon een filmpje mee te kijken of te gamen?
  • Vroeger hadden wij zo’n grote boombox op onze kamer staan, met cd-speler en casettebandjes. Tegenwoordig heeft de jeugd alleen een bluetooth speaker nodig. Deze heb je in veel verschillende soorten en maten. En qua maat bedoelen we dan het formaat én de prijs. Het ligt er zeker aan hoe vaak hij hem gebruikt; maar een mooie bluetooth boombox staat zeker op het verlanglijstje.
  • Heeft hij dure wensen, maar jij een minder hoog budget? Dan kun je ook een bijdrage geven, geld dus! En dat kun je ook gewoon op een leuke manier geven; kijk hier voor tips geld cadeau geven.

 

Alle cadeautips voor jongens van 15 op een rij

Game Stoel
bol.com (€99,99)
Muismat XXL
bol.com (€11,45)

Cadeautips voor alle leeftijden

Op 123cadeauidee.nl vind je de leukste kado’s voor een jongen, voor alle leeftijden. Twijfel je nog over het geschenk dat je wilt geven? Neem anders ook eens een kijkje bij onze cadeautips voor een jongen van 14 jaar of cadeau jongen 16 jaar, waar je een leuk cadeau 16 jarige vind.
Mensen die op zoek zijn naar een cadeau voor een 15 jarige jongen, vragen zich ook het volgende af; “Wat is een leuk kado voor een 16 jarige?”, “Wat vinden kinderen van 15 interessant en leuk?” en “Wat geef je aan een meisje van 15 jaar?”

Bekijk hier alle jongenscadeaus op leeftijd.