in

Cadeau jongen 17 jaar; hier verras je hem mee!

Cadeau jongen 17 jaar

We horen je denken: wat geef ik als cadeau jongen 17 jaar? Het is ook moeilijk, maar 123cadeauidee.nl is er om je te helpen bij de zoektocht. Kado jongen 17 jaar is lastig, maar als man zijnde weet je wat jijzelf nodig had op die leeftijd. En als je een vrouw bent, ze hebben altijd wel iets nodig en wij kunnen je hierbij ondersteunen.

Alle cadeautips voor jongens van 17 op een rij

bol.com (€14,95)

Wat geef je een jongen die 17 wordt?

Een vraag die veel mensen zichzelf zullen stellen; wat geef je iemand die 17 wordt?

Wat vinden jongens leuk om als cadeau te krijgen?

Te gekke cadeaus voor jongens; dat zijn cadeaus waar

Gepersonaliseerde cadeaus

Als je weet dat je zoon, neef, kleinzoon op reis gaat binnenkort, dan is het heel handig om een leuke gadget of kado te kopen dat te maken heeft met zijn volgende reis. Als wij dan toch een tip mogen geven voor kado jongen 17 jaar, dan is het om het persoonlijk aan te pakken. Hij gaat naar een zonnig oord waar hij lekker vertoeft in 30 graden, dan is het een optie op een zwembroek te laten bedrukken voor hem. Zet bijvoorbeeld zijn naam of bijnaam op de shorts, zo maakt hij makkelijker vrienden. Reist hij af naar een koud bestemming om te skiën, dan heeft hij wel een portie geluk nodig. Schaf een Lucky Shirt aan, zodat hij zijn been niet breekt!

Sportieve cadeaus

Voor de sportieve jongen die zijn 15e verjaardag viert is een cadeau wat te maken heeft met voetbal altijd leuk. Een mooie voetbal, een voetbaltenue of gewoon het nieuwste FIFA spel! Of houd hij meer van de Formule 1? Daar zijn natuurlijk ook heel veel leuke geschenken voor.

Gamen met vrienden

Op zoek naar een cadeau voor 17 jarige zoon? Hij heeft vast een game computer, zoals een Nintendo Switch, Xbox of Playstation. En wedden dat een van de nieuwste games op zijn verlanglijst staan? Zoek uit van welk soort spellen hij houdt en je hebt zo een nieuw spel voor hem geregeld. Ook een top cadeau voor 15 jarige broer. Een leuk cadeau jongvolwassenen man; want daar mag je wel van spreken als hij 15 jaar wordt!

Gadgets voor jongens

Het perfecte kado 17-jarige zal misschien niet altijd in jouw budget passen; denk bijvoorbeeld aan een tablet of een nieuwe telefoon. Met accessoires voor deze gadgets maak je ze ook erg blij!

 

Lekker geurende kado’s

Ja, er komen ineens allerlei geuren van zijn lichaam die hij niet kan plaatsen. Zijn kamer is een stinkhok door alle lichaamsgassen die vrijkomen. Waarom help je hem niet een handje, zonder heel opvallend te vertellen dat hij zijn kamer – en zichzelf misschien – moet laten luchten. Lekkere parfums, deodorants en ander lekker geurend spul is altijd een goed idee. De jarige zal er altijd wel wat mee kunnen.

Examen cadeau

Zit hem binnenkort een examen te wachten of is hij net geslaagd? Een kado jongen 17 jaar omdat hij geslaagd is, kan een visitekaarthouder zijn. Zo kan hij alvast leren een netwerk op te bouwen voor zijn toekomst. Kijk ook bij kado jongen 18 jaar en kado jongen 21 jaar.

Tip, kijk hier voor cadeau geslaagd eindexamen.

Meer kadotips voor jongen 17 jaar

Duurdere cadeaus voor tiener jongens

De jarige vraagt zich misschien af; wat moet ik vragen voor mijn 15e verjaardag? Meestal zullen zijn wensen boven het budget zijn van de meeste mensen die op een verjaardag komen. Cadeaus boven het budget dus. Dat blijven ze natuurlijk ook, maar misschien krijg je toch nog wat ideeen van onze tips. Of misschien kun je het cadeau geven met een aantal mensen samen. En als ouders heb je misschien ook wel meer budget voor de 15e verjaardag van je zoon. Let maar op; voor je het weet ben je op zoek naar een  cadeau voor 16 jarige zoon! 🙂

  • Airpods pro met draadloze oplaadcase, die heeft toch eigenlijk iedereen op zijn lijstje staan. Deze AirPods zijn namelijk voorzien van noise cancelling. Handig als je je ouders even niet wilt horen.
  • De Nintendo Switch staat bij veel 15 jarige jongens hoog op de lijst met wensen. Niet alleen kun je er leuke spellen mee spelen; je kunt hem ook makkelijk onderweg gebruiken. Je neemt hem dus makkelijk mee naar vrienden of op vakantie en dat kun je nog niet zeggen over andere spelcomputers.
  • Een smartwatch; zou dat helpen zodat hij eens op tijd thuis is? Hij zegt waarschijnlijk van wel en dat begrijpen wij wel. Hij wil gewoon graag een smartwatch cadeau krijgen!
  • Nog zo’n cadeau waarbij hij waarschijnlijk zal zeggen dat hij het heel nuttig zal gebruiken. Voor schoolzaken, huiswerk en dat soort dingen. Daar is een tablet ook zeker handig voor; maar wedden dat hij hem ook op zijn verlanglijst heeft ook gewoon een filmpje mee te kijken of te gamen?
  • Misschien kun je een rijles of zelfs een rijbewijs cadeau geven.
  • Vroeger hadden wij zo’n grote boombox op onze kamer staan, met cd-speler en casettebandjes. Tegenwoordig heeft de jeugd alleen een bluetooth speaker nodig. Deze heb je in veel verschillende soorten en maten. En qua maat bedoelen we dan het formaat én de prijs. Het ligt er zeker aan hoe vaak hij hem gebruikt; maar een mooie bluetooth boombox staat zeker op het verlanglijstje.

Cadeautips voor alle leeftijden

Op 123cadeauidee.nl vind je de leukste kado’s voor een jongen, voor alle leeftijden. Twijfel je nog over het geschenk dat je wilt geven? Neem anders ook eens een kijkje bij onze cadeautips voor een jongen van 14 jaar of cadeau jongen 16 jaar, waar je een leuk cadeau 16 jarige vind.
Mensen die op zoek zijn naar een cadeau voor een 15 jarige jongen, vragen zich ook het volgende af; “Wat is een leuk kado voor een 16 jarige?”, “Wat vinden kinderen van 15 interessant en leuk?” en “Wat geef je aan een meisje van 15 jaar?”

Bekijk hier alle jongenscadeaus op leeftijd.

 

Mensen zoeken ook cadeautips voor

  • Wat geef je aan een meisje van 17 jaar?
  • cadeau 15 jarige meid
  • hippe meiden spullen
  • 13 jarige cadeaus

 

 

 

Cadeau jongen 18 jaar

Cadeau jongen 18 jaar; een bijzondere leeftijd!

cadeau jongen 16 jaar

Cadeau jongen 16 jaar; wat geef jij cadeau?