in

Cadeau jongen 17 jaar

cadeau jongen 17 jaar - Cadeau jongen 17 jaar

We horen je denken: wat geef ik als Cadeau jongen 17 jaar? Het is ook moeilijk, maar 123cadeauidee.nl is er om je te helpen bij de zoektocht. Kado jongen 17 jaar is lastig, maar als man zijnde weet je wat jijzelf nodig had op die leeftijd. En als je een vrouw bent, ze hebben altijd wel iets nodig en wij kunnen je hierbij ondersteunen.

Gepersonaliseerde kado’s

Als je weet dat je zoon, neef, kleinzoon op reis gaat binnenkort, dan is het heel handig om een leuke gadget of kado te kopen dat te maken heeft met zijn volgende reis. Als wij dan toch een tip mogen geven voor kado jongen 17 jaar, dan is het om het persoonlijk aan te pakken. Hij gaat naar een zonnig oord waar hij lekker vertoeft in 30 graden, dan is het een optie op een zwembroek te laten bedrukken voor hem. Zet bijvoorbeeld zijn naam of bijnaam op de shorts, zo maakt hij makkelijker vrienden. Reist hij af naar een koud bestemming om te skiën, dan heeft hij wel een portie geluk nodig. Schaf een Lucky Shirt aan, zodat hij zijn been niet breekt!

Lekker geurende kado’s

Ja, er komen ineens allerlei geuren van zijn lichaam die hij niet kan plaatsen. Zijn kamer is een stinkhok door alle lichaamsgassen die vrijkomen. Waarom help je hem niet een handje, zonder heel opvallend te vertellen dat hij zijn kamer – en zichzelf misschien – moet laten luchten. Lekkere parfums, deodorants en ander lekker geurend spul is altijd een goed idee. De jarige zal er altijd wel wat mee kunnen.

Examen kado

Zit hem binnenkort een examen te wachten of is hij net geslaagd? Een kado jongen 17 jaar omdat hij geslaagd is, kan een visitekaarthouder zijn. Zo kan hij alvast leren een netwerk op te bouwen voor zijn toekomst. Kijk ook bij kado jongen 18 jaar en kado jongen 21 jaar.

Nog meer geschenken

 

kerstgeschenk pandora 150x150 - Geschenken van Pandora

Geschenken van Pandora

Houten speelgoed

Houten speelgoed: 15x de leukste cadeaus om te geven!