in

Cadeau-ideeën voor jongens van 17 jaar; hier verras je hem mee!

Cadeau jongen 17 jaar

We horen je denken: wat geef ik als cadeau aan een jongen van 17 jaar? Het is moeilijk, maar 123cadeauidee.nl helpt je bij de zoektocht. Wat vinden jongens leuk om als cadeau te krijgen?

Wat geef je een jongen die 17 wordt?

Een vraag die veel mensen zichzelf zullen stellen; wat geef je iemand die 17 wordt?

  • Als je weet dat je zoon, neef of kleinzoon binnenkort op reis gaat, is het een goed idee om een leuke gadget of cadeau te kopen dat te maken heeft met zijn volgende reis.

Sportieve cadeaus

Voor de sportieve jongen die zijn 17e verjaardag viert is een cadeau wat te maken heeft met voetbal altijd leuk. Een mooie voetbal of een voetbaltenue. Of houd hij meer van de Formule 1? Daar zijn natuurlijk ook heel veel leuke geschenken voor.

Gamen met vrienden

Op zoek naar een cadeau jouw broer? Hij heeft vast een game computer, zoals een Nintendo Switch, Xbox of Playstation. En wedden dat een van de nieuwste games op zijn verlanglijst staan? Zoek uit van welk soort spellen hij houdt en je hebt zo een nieuw spel voor hem geregeld.

Gadgets voor jongens

Het perfecte kado 17-jarige zal misschien niet altijd in jouw budget passen; denk bijvoorbeeld aan een tablet of een nieuwe telefoon. Met accessoires voor deze gadgets maak je ze ook erg blij! Of geef gezamelijk een cadeau.

Lekker geurende kado’s

Ja, er komen ineens allerlei geuren van zijn lichaam die hij niet kan plaatsen. Zijn kamer is een stinkhok door alle lichaamsgassen die vrijkomen. Waarom help je hem niet een handje, zonder heel opvallend te vertellen dat hij zijn kamer – en zichzelf misschien – moet laten luchten. Lekkere parfums, deodorants en ander lekker geurend spul is altijd een goed idee. De jarige zal er altijd wel wat mee kunnen.

Meer kadotips voor jongens van 17 jaar

Duurdere cadeaus voor tiener jongens

De jarige vraagt zich misschien af; wat moet ik vragen voor mijn 17e verjaardag? Meestal zullen zijn wensen boven het budget zijn van de meeste mensen die op een verjaardag komen. Cadeaus boven het budget dus. Dat blijven ze natuurlijk ook, maar misschien krijg je toch nog wat ideeën van onze tips. Of misschien kun je het cadeau geven met een aantal mensen samen. En als ouders heb je misschien ook wel meer budget voor de verjaardag van jouw zoon.

  • Airpods pro met draadloze oplaadcase, die heeft toch eigenlijk iedereen op zijn lijstje staan. Deze AirPods zijn namelijk voorzien van noise cancelling. Handig als je je ouders even niet wilt horen.
  • De Nintendo Switch staat bij veel jarige jongens hoog op de lijst met wensen. Niet alleen kun je er leuke spellen mee spelen; je kunt hem ook makkelijk onderweg gebruiken. Je neemt hem dus makkelijk mee naar vrienden of op vakantie en dat kun je nog niet zeggen over andere spelcomputers.
  • Een smartwatch; zou dat helpen zodat hij eens op tijd thuis is? Hij zegt waarschijnlijk van wel en dat begrijpen wij wel. Hij wil gewoon graag een smartwatch cadeau krijgen!
  • Nog zo’n cadeau waarbij hij waarschijnlijk zal zeggen dat hij het heel nuttig zal gebruiken. Voor schoolzaken, huiswerk en dat soort dingen. Daar is een tablet ook zeker handig voor; maar wedden dat hij hem ook op zijn verlanglijst heeft ook gewoon een filmpje mee te kijken of te gamen?
  • Misschien kun je een rijles of zelfs een rijbewijs cadeau geven.
  • Vroeger hadden wij zo’n grote boombox op onze kamer staan, met cd-speler en casettebandjes. Tegenwoordig heeft de jeugd alleen een bluetooth speaker nodig. Deze heb je in veel verschillende soorten en maten. En qua maat bedoelen we dan het formaat én de prijs. Het ligt er zeker aan hoe vaak hij hem gebruikt; maar een mooie bluetooth boombox staat zeker op het verlanglijstje.

Cadeautips voor alle leeftijden

Op 123cadeauidee.nl vind je de leukste kado’s voor een jongen, voor alle leeftijden. Twijfel je nog over het geschenk dat je wilt geven? Neem anders ook eens een kijkje bij onze cadeautips voor een jongen van 14 jaar of cadeaus voor jongen van 16 jaar, waar je een leuk cadeau 16 jarige vind.

Bekijk hier alle jongenscadeaus op leeftijd.

Alle cadeautips voor jongens van 17 op een rij

Game Stoel
bol.com (€99,99)

 

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Cadeau jongen 18 jaar

Cadeaus voor jongens van 18 jaar; een bijzondere mijlpaal!

greetz

Greetz; feest als de bezorger voor de deur staat!