in

Cadeau meisje 6 jaar

Wat geef je cadeau aan een meisje van 6 jaar?

cadeau meisje 6 jaar - Cadeau meisje 6 jaar

Cadeau meisje 6 jaar kopen kan nog best lastig zijn. Want wat geef je cadeau aan een meisje die 6 jaar wordt? Spelen blijft voor een kind erg belangrijk, zo oefenen ze eigenlijk ook met creatief en fantasierijk zijn. Creatief zijn is ook erg handig van later. Spelen kan dus leerzaam zijn daar is niks mis mee. Lees hier onze tips en doe inspiratie op voor een leuk cadeau voor een meisje van 6 jaar!

Speelgoed voor meiden van 6

Uiteraard doet speelgoed het altijd goed bij meisjes. Denk wel goed na wat ze leuk vindt – vraag eventueel aan haar ouders waar zij graag mee speelt. Veel meisjes houden natuurlijk van poppen, maar misschien is ze net uit die fase. Geniet er nog maar van, voor je het weet zoek je een cadeau  voor een 16 jarige meid 🙂

Populair bij meisjes van 6 jaar; Frozen, L.O.L. Surprise! en Barbie! Het kan ook zijn dat je je nichtje of buurmeisje erg van gamen houdt. Meiden van 6 jaar doet meestal alles na wat ze haar moeder of oudere zus ziet doen. Met bijvoorbeeld een babypop en speelgoed huishoud spullen leert ze om een goeie moeder te zijn. Ze ziet mama of papa ook vaak in de keuken lekkere gerechten maken of een cake bakken. Een kinderfornuis, speelkeuken inclusief kookspullen is dan ook een erg leuk cadeau voor haar.

Creatieve cadeaus

Een 6-jarig meisje houd zich ook veel bezig met knutselen en tekenen. Meisjes die zich net een kunstenaar voelen met nieuwe tekening of knutselwerk. Mama mag deze ook zeker niet weggooien van haar! Verras haar daarom met een

Make-up en haarspullen voor kinderen

Als het een echt meisje-meisje is, dan zal ze het vast leuk vinden om zich te verkleden. Je kunt dan bijvoorbeeld een prinsessenjurk kopen, maar vaak is het lastig om de maat van een kind in te schatten (naast het feit dat ze flink groeien). Overweeg dus make-up of haarspullen te kopen. Ze verkopen in de speelgoedwinkel speciale sets, waar meisjes zichzelf een beetje mee kunnen opmaken.

Ouderwetse spelletjes

Het kan ook leuk zijn om gewoon een ouderwets kaart- of bordspel cadeau te geven voor haar verjaardag. Gezelligheid gegarandeerd!

School spullen

Ze voelen zich nu officieel heel groot, want ze mag bijna naar groep 3. Je gaat leren lezen, schrijven en rekenen.

Nu het meisje binnenkort naar groep 3 gaat wil ze vast en zeker nieuwe school spullen. Deze spullen moeten opvallend en leuk zijn, zodat ze met plezier naar school gaat om het aan haar vriendinnen te laten zien. Het voordeel van een cadeau voor school, is dat je gelijk een nuttig cadeau geeft! Wat dacht je van deze ceen schooltas, etui, schrijfmap, broodtrommel en drinkbeker, maar dan van haar favoriete Disney figuren, Trolls of K3.

Boeken voor meisjes

Als een meisje zes wordt, begint ze waarschijnlijk net met lezen. Een boek is dan zeker een aanrader! Het kan wel lastig zijn om het niveau in te schatten.
Mocht het meisje nog aan het kleuteren zijn, dan kan je ook een voorleesboek overwegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Gebroeders Grimm?

 

 

 

Verkrijgbaar bij

cadeau meisje 5 150x150 - Cadeau meisje 5 jaar

Cadeau meisje 5 jaar

cadeau meisje 8 jaar 150x150 - Cadeau meisje 8 jaar

Cadeau meisje 8 jaar