in

K3 cadeaus; wie verras jij?!

k3

De meiden van K3, wie kent ze niet! K3 is een populaire meidengroep uit België en Nederland. De groep werd opgericht in 1998 en heeft sindsdien vele hits gescoord en fans over de hele wereld verzameld. Niet alleen muziek, maar ook andere producten zijn ontwikkeld rond de groep, zoals K3 speelgoed. K3 speelgoed is speciaal ontworpen voor jonge fans van de groep en omvat een breed scala aan producten, van poppen en knuffels tot gezelschapsspellen en muziekinstrumenten. In dit artikel zullen we meer in detail ingaan op K3 speelgoed en waarom het zo populair is onder jonge meisjes.

Speelgoed van K3

K3 met Klaasje

Ben je nog op zoek naar K3 fanspullen met Klaasje?

De meiden van K3

Sinds november 2021 bestaat K3 uit de meiden Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. Zij zijn niet de oorspronkelijke bezetting. In 1998 werd K3 gestart door de meiden Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Hier komt de naam van de groep ook vandaag; alle namen beginnen tenslotte met een K.
Katlheen besluit in 2009 dat zij de groep wil verlaten en er volgt een tv show om haar opvolger te vinden. Deze wedstrijd werd door Josje Huisman gewonnen; vanaf dat moment bestond K3 uit Karen, Kristel en Josje.

K3 versie 2

In 2015 maakten de meiden van K3 bekent dat zij zouden stoppen; dit keer alle drie de meiden. Het concept van K3 zou wel door gaan; met wederom een tv programma. K3 zoekt K3 werd in Nederland en België uitgezonden en was een succes. De winnaars van de show werden Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn. Zij werden niet gelijk voor de leeuwen gegooid; ze hebben eerst nog een afscheidstoernooi met Josje, Karen en Kristel gegeven. Hierna was het helemaal aan de drie nieuwe meiden. Tot eind 2021 dus, toen Julia de rol van Klaasje over nam!

Weetjes over K3

  • Bij een groepswijziging worden alle liedjes opnieuw ingezongen
  • De roepnaam van Klaasje is Alieke, maar voor haar auditie besloot zij haar doopnaam te gebruiken.
  • De Koninklijke Nederlandse Munt een speciale K3 munt sloeg ter gelegenheid van hun 20ste verjaardag.
  • K3 deed met ‘Heyah mama’ in 1999 mee aan de Belgische voorrondes van het Eurovisie Songfestival. Ze gingen niet door; maar het lied werd een enorme hit!

Alle cadeautips voor K3 fans op een rij

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Kerstcadeaus voor de drankliefhebbers!

cadeau leraar

Cadeau voor je leraar