in

Mijn super makkelijke oplossing voor… cadeaus inpakken!

cadeaus inpakken

Ja, echt waar… ik ben gek op cadeaus! Cadeaus verzinnen, cadeaus geven en ja, ik vind het ook leuk om cadeaus te krijgen! Er is eigenlijk maar een ding wat ik niet leuk vind aan cadeaus… cadeaus inpakken!

Planning

Natuurlijk, als ik een mooi ingepakt cadeau zie, dan denk ik ook ‘wow, dat ziet er mooi uit!’. Maar mijn cadeaus zijn eigenlijk nooit zo mooi ingepakt. Het is echt geen onwil, ik denk dat ik er te laat bij stil sta. Met het verzinnen en bestellen van geschenken ben ik meestal wel op tijd. Het pakketje wordt dan natuurlijk via de post bezorgd en nieuwsgierig maak ik het dan open. Om het vervolgens tijdelijk op te bergen, zodat de kinderen het niet zien.

En als we dan een verjaardag hebben, presteer ik het iedere keer om het cadeautje 5 minuten voor vertrek pas in te pakken, op het allerlaatste moment. Natuurlijk kan ik de plakband dan niet vinden, heb ik niet genoeg inpakpapier of alleen maar inpakpapier voor 5 december… het resultaat begrijp je wel!

Jong geleerd

Het grappige is, dat mijn zoon A. het vroeger het juist heerlijk vindt om cadeaus in te pakken! Als ik hem een rol inpakpapier gaf, dan kon hij zich helemaal uitleven! Hij pakt alles in, boekjes, tekeningen, speelgoed, zijn knuffels. Om het vervolgens allemaal cadeau te geven aan iedereen van wie hij houdt. “Voor de nep dan hé”, zegt hij er wel duidelijk bij. Hij wil zijn spullen wel terug hebben!

Mijn oplossing

Maar dat inpakken heeft hij dus niet van zijn moeder. Ok, een boek kan ik nog wel inpakken, maar hoe pak je een voetbal in? Of een ander cadeau wat zo’n vreemd formaat heeft. Als je online besteld, dan zijn er veel winkels die het probleem voor je oplossen; dan kun je het in laten pakken!

En anders heb ik sinds een paar jaar heb ik ook een andere oplossing voor mijn probleem; cadeautasjes! Ik heb ze in allerlei kleuren en maten, voor ieder wat wils. Ok, niet ieder cadeau past in een cadeautasje, maar 9 van de 10 keer gaat het goed! Met als gevolg dat ik qua verpakking ook weer een beetje voor de dag kan komen met mijn cadeaus!

Cadeaus inpakken op een rij

verlanglijst

Het verlanglijstje van Natasja

40ste verjaardag

Surpriseparty 40ste verjaardag organiseren