kaartspellen - Een kaartspel kan altijd
in

Een kaartspel kan altijd

en is daarom altijd een leuk cadeau

Is het jouw de afgelopen tijd ook opgevallen dat er zoveel leuk kaartspellen zijn! En echt voor alle leeftijden. Sowieso zijn er natuurlijk veel leuke spellen en die zijn eigenlijk altijd wel leuk om als kado te geven of te krijgen. Lees je mee?

Welke spellen

Maar welke spellen vinden mensen dan leuk om cadeau te krijgen? Traditioneel vinden veel gezinnen verschillende spellen leuk, zoals zoals kaartspellen en Rummikub. Vooral in de zomerperiode of tijdens kerst; als ze echt even vrij zijn. Voor veel mensen is vakantie het uitgelezen moment voor een spelletje. 73% van de Nederlanders geeft ook aan er dan makkelijker aan toe te komen. Dit blijkt uit onderzoek van Kien / Panel Wizard* in opdracht van de Rotterdamse spelleninnovator Identity Games. Ook kaartspellen als Pesten en Jokeren of het Extreme Sporten Weetjeskwartet zijn daarbij aanraders.

Plezier staat centraal

Uit het onderzoek blijkt ook dat er redenen zijn om een spel niet te willen spelen. Bijvoorbeeld ingewikkelde spelregels (54%) of als een spel erg lang duurt (44%).
Het gaat vooral om de fun. Nederlanders spelen dan ook het liefst spellen waarbij je moet lachen en plezier met elkaar hebt (45%).

Top 5 gezelschapsspellen als cadeau

Deze 5 traditionele gezelschapsspellen die je altijd cadeau kunt geven, al is het maar omdat ze een mooi prijsje hebben.

  1. Kaartspellen
  2. Rummikub
  3. Yahtzee
  4. Monopoly
  5. UNO Kaartspel

De Identity Games vakantiespellen-aanraders top 5!

  1. Weetjeskwartetten
  2. Pocket Games (Pesten, Ezelen, Jokeren, Trice)
  3. Educatief (Squla kaartspellen)
  4. Who’s The Dude; 18+ variant (leuk voor in het zwembad)
  5. Escape Room The Game Challenge
huwelijks verjaardagen 150x150 - Huwelijkscadeaus

Huwelijkscadeaus

kindvriendelijke games 150x150 - Kindvriendelijke games

Kindvriendelijke games