in

Verras iemand met een fruitmand!

fruitmand cadeau geven

Man man, we zitten in de winter, midden in de griepgolf. De neussprays, vitaminetabletten en zakdoekjes vliegen in de winkels over de toonbanken. Alles om de verkoudheid te voorkomen of zo snel mogelijk de kop in te drukken. Ken jij iemand die regelmatig loopt te snotteren? Dan is het de hoogste tijd om eens een fruitmand cadeau te doen.

Een mooie fruitmand

Een fruitmand ouderwets? Nee joh! Een fruitmand met heerlijk vers fruit zoals mango, peer, banaan, appels, ananas en granaatappel past helemaal bij deze tijd. Steeds meer mensen zijn bewust bezig met gezond eten en hun dagelijkse behoefte aan groente of fruit. Als iemand zich niet helemaal fit voelt is dat extra belangrijk. Maar juist dan is het ook lastiger om er op uit te gaan om gezond eten te kopen of uitgebreid gezond te koken. Dan is een fruitmand perfect! Een gezond cadeau voor iedereen die ziek of verkouden is of gewoon lekker gezond wil eten.

> Kijk hier naar een heerlijke fruitmand

Wanneer geef je een fruitmand cadeau?

Als iemand ziek is, dan is een fruitmand natuurlijk een fijn én lekker cadeau! Maar er zijn nog veel momenten waarop je iemand kunt verrassen met deze leuke verrassing!

  • Als kraamcadeau; voor de kersverse ouders! Die kunnen ook wel wat verse vitamientjes gebruiken!
  • Aan iemand die op zichzelf gaat wonen! In de meeste gevallen zal fruit niet op nummer 1 staan op de boodschappenlijst.

Tip; Wat neem je mee als je op ziekenbezoek gaat?

Uiteraard kun je een fruitmand ook op andere momenten geven, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Het is altijd een attent gebaar om iemand te verrassen met een gezonde en smakelijke traktatie.

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau communie

Communie cadeau

Rivièra Maison cadeau artikelen