in

Cadeau voor beste vriendin; zo geef je het perfecte cadeau!

Cadeau voor beste vriendin

Cadeau voor beste vriendin; omdat zij weer bijna jarig is, omdat het bijna kerst is, omdat jullie elkaar al 5 jaar kennen of gewoon omdat je haar wilt verrassen! Natuurlijk ga jij op zoek naar het perfecte cadeau, wat wel een hele klus is. Geen probleem; als je op tijd aan de slag gaat met het verzinnen wat je cadeau wilt geven. Wij geven je graag wat cadeautips!

Geef een mooie herinnering cadeau

Het lijkt zo cliché, maar mooie herinneringen zijn het beste cadeau! Wat dacht je van een van deze belevenissen als cadeau voor haar?

 • Samen een dagje uit met jouw beste vriendin; een heerlijk cadeau voor jullie allebei! Verras haar met een dagje naar de sauna; dat is zo ontzettend lekker!
 • Misschien is je budget wat groter en kun je zelfs een nachtje of een weekendje samen weg. Naar Maastricht, Rotterdam of Groningen; lekker samen er op uit.
 • Zijn jullie iets avontuurlijker? Ga dan voor een slippertje; een slipcursus! Wij spreken uit ervaring; dat is zo leuk! En het kan ook van pas komen in het echte leven, wat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen is.

Kijk hier voor verjaardagscadeau vriendin

Een cadeau met foto

 • Jullie hebben vast genoeg foto’s van elkaar; verras haar met jullie leukste foto op canvas. Als je kunt niet kiezen; maar dan een leuke collage of zelfs een foto mozaïek. Je hoeft natuurlijk niet perse een foto van jullie samen te geven; misschien verras je haar nog wel meer met een andere mooie foto. Je weet vast wat zij leuk vindt!
 • We zeiden het al; jullie hebben vast genoeg foto’s samen. Genoeg om een heel album mee te vullen; dus doe dat ook gewoon! Je kunt kiezen voor een digitaal geprint album; persoonlijk vinden wij dit het mooiste resultaat. Natuurlijk kun je ook ‘old school’ foto’s af laten drukken en deze in een album plakken; bij allebei is succes verzekerd als cadeau verjaardag beste vriendin. Ook superleuk als sweet 16 cadeau!
 • Of wat dacht je van een leuke knuffel met jullie foto op het shirtje? Dan kunnen jullie ook knuffelen als jij er niet bent!
 • Een fles wijn met jullie foto op het etiket; die geef je natuurlijk cadeau voor die hele speciale gelegenheid!

Superleuke gadgets

 • Polaroid Camera; Het leuke aan deze camera is dat de foto’s die je maakt meteen worden afgedrukt. Een oldschool camera met een modern tintje. De polaroidfoto’s hebben het formaat van een creditcardpasje, dus als je foto’s kan je makkelijk opbergen in je portomonnee of in je pasjeshouder. Superleuk!

Ook leuk; kijk hier voor de leukste cadeaus van Blond

Diner voor twee

Je kent het vast wel, je bent allebei heel druk met kinderen, man, werk en dan wil je af en toe ook nog tijd voor jezelf! Onder tijd voor jezelf valt ook een gezellig avondje met een goede vriendin, bijvoorbeeld gezellig eten. Dat kan uit eten zijn in jullie favoriete restaurant of via zo’n superdeal die je via Groupon hebt gescoord. Of lekker thuis, samen koken of hapjes eten met een goed glas wijn. Genieten!

Leuke gadgets

Gadgets lijken altijd alleen maar voor mannen, maar er zijn ook heel veel gadgets voor vrouwen! En ja, dat maakt het een leuk cadeau voor beste vriendin. Zoals een gigantische donut, een puntenslijper voor je wortels en een hele grote spiegelbril. Mijn persoonlijke favoriet zijn de magnetronsloffen, die moet je hebben in de winter. Wat ook een leuk cadeau voor vriendin; een accessoire voor haar telefoon of tablet; wedden dat ze daar blij mee is!

Nog meer cadeau voor beste vriendin

Mensen die op zoek zijn naar cadeau voor beste vriendin, zoeken ook naar;

 • Perfecte verjaardagscadeau voor vriendin
 • cadeau vriendin verjaardag
 • Wat is het beste cadeau voor je vriendin?
 • Wat geef je een vriendin die alles al heeft?
 • Wat is een leuke verjaardagscadeau voor je vriendin
 • Wat te doen op de verjaardag van je vriendin

 

 

 

 

Written by 123cadeauidee.nl

cadeau 19 jaar vrouw

50x leukste cadeaus voor de 19 jarige vrouw; de leukste geschenken!

afscheidscadeau collega man

Dag collega! 5x Inspiratie origineel afscheidscadeau collega man