in

Geld cadeau geven

Geld cadeau geven

Geld cadeau geven; voor de sommige mensen een zegen; voor anderen een vloek… Als je het heerlijk vind om cadeaus te kopen; dan is het geven van geld helemaal niet leuk! Hoewel…
Geld geven klinkt vaak standaard, maar dat hoeft niet zo te zijn Er zijn namelijk tal van leuke manieren om geld cadeau te geven. Op een leuke manier geld geven doe je zo!

Geld cadeau geven is niet saai!

 • Op een verjaardag aankomen met een envelop gevuld met wat losse munten, als verjaardagscadeau, is voor veel mensen te gênant. Maar hoe leuk zou het zijn als je met tientallen enveloppen komt aanzetten en in iedere envelop één munt doet? Dat verwacht de jarige zeker niet!
 • Doe wat geld in een heliumballon, met heel veel confetti. Als hij/zij de ballon kapot zal maken om bij het geld te kunnen; is er nog een confetti-feestje!
 • Geef geen geld, maar flessen waar statiegeld op zit!
 • Bak een taart met het geld erin. Grappig 🙂

Het geld verstoppen

 • Een doolhof met geld erin! Eigenlijk is het ook een  geldpuzzel , deze Money Maze. Het is een doorzichtige kubus met een doolhof er in. Je stopt het geld in het midden van de kubus en de enige manier om het er weer uit te krijgen is het metalen balletje door de doolhof naar de uitgang te bewegen. Leuk om te geven en te krijgen.
 • Laat het geld inblikken, bijvoorbeeld met lekkere dropjes erbij. Een leuk etiket erop; leuk om te geven.
 • Geef een spaarvarken (of andere spaarpot) met geld erin

Geld vouwen

 • Superleuk; geld vouwen!

Geld geven aan tieners

Tips op Pinterest

Op pinterest vind je ook veel leuke tips om op een leuke manier geld cadeau te geven! Deze tips vind je bijvoorbeeld op onze pinterest.

 • Maak er een mooi schilderij’tje van
 • Vouw het op een creatieve manier
 • Maak er een cactus van… ja, echt!

Heb jij nog leuke tips om op een leuke manier geld geven? Laat ze gerust achter op onze socials!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

twaalf geboden huwelijksfeest

Feestregelement voor de bruiloft

cadeau 25 jaar getrouwd

25 jaar getrouwd cadeau