in

Geschenken van Pandora

kerstgeschenk pandora

Kerst wordt dit jaar extra feestelijk door een cadeau van Pandora te geven. We zijn vandaag de dag allemaal wel bekend met de bedels die aan de bijpassende armbanden worden gehangen van Pandora. Dit is immers het concept waar het merk een aardige tijd geleden wereldwijd bekend mee is geworden. Echter bestaat de collectie vandaag de dag uit veel meer fantastische juwelen die leuk zijn om te geven en om te krijgen. Kerst wordt dit jaar extra feestelijk door een cadeau van Pandora te geven.

In een luxe verpakking

Een kerstcadeau Pandora wordt altijd geleverd in een luxe verpakking. Zodra je de kerstboom in huis gaat halen en deze gat decoreren, leg je er natuurlijk het liefste ook zo snel mogelijk een cadeautje onder. Niets is zo leuk dan raden wat er dit jaar wordt gegeven. Gelukkig wordt een kerstcadeau Pandora altijd geleverd in een luxe verpakking. Hierdoor ziet het cadeau er net even wat feestelijker uit en wordt het geven van het cadeau vele malen leuker.

Vertel haar verhaal

Wil je met kerst een geschenk geven wat echt blijvend is, verras haar dan met een mooie persoonlijke armband met 2 bedels die echt bij haar passen, die haar verhaal vertellen. Zo noemt Pandora dit ook en er zijn genoeg variaties waarmee je dit kunt doen. Bijvoorbeeld een bedel van een gelukshoefijzer of een puppy. Wist je trouwens dat er ook hele stoere bedels zijn, zoals van Star Wars!

Kies uit een prachtige collectie juwelen van Pandora

Naar wat voor soort juwelen ben je precies op zoek? Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de traditionele bedeltjes van het merk te kopen, maar er is tegenwoordig nog veel meer keuze. Denk hierbij aan oorbellen, ringen en kettingen. Zo zagen wij een mooie ring met de roos van Beauty & the Beast en een Eternity Ring.

Over Pandora

Pandora begon in 2000 met het ontwerpen van zijn geliefde bedels. Dat is dus helemaal nog niet zo lang geleden. Het bedrijf Pandora bestaat trouwens wel al langer, sinds 1982.
Elke bedel heeft een betekenis, soms meerdere betekenissen, een van de ontwerper en meer gegeven door de persoon die hem draagt en ervan houdt. Of het nu gaat om een ​​feestje van kleur of patroon of een eerbetoon aan een land, gelegenheid, activiteit of vooral een persoon, elke bedel is ontworpen om het persoonlijke verhaal van de drager te vertellen en tegelijkertijd haar unieke stijl te demonstreren. Alle bedels worden met liefde gedragen aan armbanden en halskettingen en zijn speciaal ontworpen om te worden gedragen op een manier die uniek is voor de dragers.

 

Lees ook

 

.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

sieraden sinterklaas cadeau

Sieraden als sinterklaascadeau

Houten speelgoed

Houten speelgoed: 15x de leukste cadeaus om te geven!