in

Moppen huwelijkskrant

moppen huwelijkskrant

Wil je een leuke huwelijkskrant samenstelen voor het bruidspaar? Dan mag een pagina met moppen natuurlijk niet ontbreken! Hier wat leuke moppen voor de huwelijkskrant.

Witte jurk

Een klein meisje mag voor het eerst in haar leven met haar moeder mee naar een bruiloft. Bij het zien van de bruid vraagt ze: “Waarom heeft die mevrouw een witte jurk aan?” “Omdat het vandaag de gelukkigste dag in haar leven is,” antwoordt de moeder. “Maar waarom heeft die meneer dan een zwart pak aan?”

Te hard rijden

Een politieagent in een kleine stad hield een motorrijder aan die te hard over de hoofdweg reed. “Maar agent,” begon de man, “ik kan het uitleggen.” “Blijf nou maar rustig,” beet de agent hem toe. “Ik laat je in de cel wel even afkoelen totdat de hoofdagent terug is.” “Maar agent, ik wil u iets zeggen.” “Ik zei dat je je rustig moest houden! Je gaat naar je cel!” Een paar uur later kijkt de agent naar zijn gevangene en zegt: “Je hebt geluk dat de hoofdagent naar de bruiloft van zijn dochter is. Als hij straks terugkomt zal hij in een goed humeur zijn.”
“Reken daar maar niet op,” antwoordt de jongen in de cel. “Ik ben de bruidegom.”

Je geld of je leven

(Naam bruidegom) rijdt ‘s avonds naar huis en wordt overvallen. Overvaller: “je geld of je leven.”
(Naam bruidegom): Neem mij leven maar, ik ben net getrouwd met (naam bruid) en geld heb ik niet meer.
Overvaller: “Rij dan maar door, want als je met (naam bruid) getrouwd bent heb je ook geen leven meer.”

cadeau voor oma

Cadeau voor oma

stukjes bruiloft

Stukjes voor op de bruiloft