cadeau goede voornemens - Geef een steuntje in de rug...
in

Geef een steuntje in de rug…

Cadeautje bij Goede Voornemens

Ieder jaar, zo rond eind december, begint het bij veel mensen te kriebelen… vanaf 1 januari gaat het roer om. Of eigenlijk 2 januari, want 1 januari is natuurlijk nog een feestdag. Het jaar begint met goede voornemens, zoals stoppen met roken, afvallen en vaak nog meer gezonde voornemens. Iedereen die wel eens goede voornemens heeft gemaakt, weet ook dat het helemaal niet zo makkelijk is om deze waar te maken! Een steuntje in de rug is vaak van harte welkom en wij geven je graag een aantal tips!

Gezonder leven

Afvallen, meer bewegen en stoppen met roken; ieder jaar staan ze wel in de top 5 van voornemens die het meest gemaakt worden. En vertrouw mij, een steuntje in de rug zal zeker gewaardeerd worden! Een lekker steuntje in de rug geef je met een heerlijke fruitmand, dan wordt het gezond eten even veel makkelijker. Het sporten gaat een stuk makkelijker met de leukste muziek; een mp3 speler is dan ook eigenlijk onmisbaar. Wilt jouw vriendin 10 kilo afvallen? Beloof haar alvast een leuk jurkje als verrassing, als ze haar doel heeft gehaald. Zeker weten dat dit gewaardeerd wordt! Tip: gezond afvallen doe je natuurlijk met Weight Watchers!

Meer sparen, beter met geld om gaan

Ja, we kunnen er niet meer om heen, het is crisis. Goed omgaan met geld is daarom misschien wel belangrijker dan ooit. Een spaarpot lijkt misschien een kleinigheidje, maar het is natuurlijk een goed begin! Sparen wordt in ieder geval leuker met deze zelftellende spaarpot die jouw geld telt; een extra stimulans om er geld in te doen!  (altijd handig). Is jouw vriendin meer van het hamsteren?! Wedden dat ze deze spaarpot leuk vind!

Meer tijd voor jezelf

Drukdrukdruk, iedereen heeft het maar druk. Logisch dat mensen meer tijd voor zichzelf zouden willen. Dat kan, door beter te plannen en meer te genieten! Dat moet je leren, bijvoorbeeld door dit ebook ‘Meer energie’.

Geef de Timemanagementkalender help je jouw vriend of vriendin dagelijks herinneren met kleine tips en suggesties. En met het Kneipp pakket Genieten en Ontspanning heb je in ieder geval een goed vooruitzicht als je dan die tijd hebt genomen om te ontspannen!

 

Het maakt trouwens niet uit wat het goede voornemen is, van verandering kun je best chagrijnig worden… Weet je dat iemand het moeilijk heeft of juist een doel heeft gehaald, dan is een mooie bos bloemen altijd een leuke verrassing. En zeker weten dat een tegeltje met leuke motiverende uitspraak of kaart met een leuke tekst voor een glimlach bij jouw vriend of vriendin zal zorgen!

kado jubileum 150x150 - Geschiedenis van de dag

Geschiedenis van de dag

valentijnscadeaus 150x150 - Valentijnscadeau

Valentijnscadeau