in

Verjaardag 1 jaar; zo vier de de eerste verjaardag!

Verjaardag 1 jaar; Hiep hiep hoera! de baby is één jaar! De eerste verjaardag vieren, een speciaal moment voor het kind, maar ook de ouders natuurlijk. Hoe zorg je dan ervoor dat dit moment echt exceptioneel wordt? Met een cadeau natuurlijk. Maar een cadeau kiezen voor een baby gaat toch niet zo makkelijk. In dit artikel geven je enkele cadeau ideeën, zodat je een gepast cadeau meeneemt voor de kleine.

Speelgoed voor verjaardag 1 jaar

Voor een kindje van één jaar is er eigenlijk maar één optie als je denkt aan cadeau voor pret: speelgoed. Het is echt een leeftijd waar spelend ontdekken echt op het voorfront ligt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan speelgoed voor in bad, simpele puzzels, knuffelpoppen, of een flagrant speeltje zoals een muziekinstrument—een trommel vindt de kleine echt geweldig, dat garanderen we.

Een herinnering

Maar het is bijna zeker dat speelgoed als cadeau gauw verloren gaat tussen de andere interessante speeltjes. Een betere optie is een cadeau als herinnering voor later. Denk dan bijvoorbeeld aan een gegraveerde armband of voorleesboekjes. Dat laatste wordt bovendien echt speciaal als je de namen van het kind en de ouders in het verhaal laat verwerken. Natuurlijk kun je ook een eigen verhaal laten drukken in het boekje.

Unieke cadeaus

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd prettig en excentriek—gewoon perfect voor de kleine, want die zal de waarde ervan snappen wanneer die wat ouder is en terugkijkt. Voorbeelden van zulke cadeaus zijn: kleding met naam of foto zoals een rompertje of zacht fleecedekentje, leesboekjes met naam, of gewoon gepersonaliseerd speelgoed zoals een puzzel met een familiefoto.

Op onze website vind je nog veel meer cadeau ideeën. Kijk dus even verder.

Verjaardagscadeau vriend

Leuke cadeau ideeën voor een 18e verjaardag!