in

Cadeau jongen 11 jaar; de beste cadeaus op een rij!

Cadeau jongen 11 jaar

Cadeau jongen 11 jaar; jij bent op zoek naar een leuk cadeau voor je zoon, broertje, neefje of kleinzoon van 11 jaar oud. Voor een jongen van 11 jaar kan het lastig zijn om het perfecte cadeau te vinden. Hij groeit immers snel op; wat worden ze groot! Hier vind je voor iedere jongen een perfect cadeau.

Wat is het beste cadeau voor een 11 jarige?

Onze beste tip; zoek iets wat aansluit op zijn interesses.

 • Houdt jouw zoon van wetenschap en is hij geïnteresseerd in de nieuwste gadgets? Dan mag een kado als de Newton’s Cradle niet op zijn bureau missen. Zo kan hij aan iedereen laten zien hoe zwaartekracht werkt.
 • Hoverboards zijn de laatste jaren steeds populairder geworden onder jongeren. Het is een soort skateboard dat zichzelf balanceert en dat je kunt besturen met je voeten. Het vraagt wel wat oefening om het goed te kunnen, maar als je het onder de knie hebt, is het een ultiem outdoor speeltje. Een stoer cadeau! Bekijk hier naar de mogelijkheden.
 • Jongens zijn vaak gek op technische snufjes. Een drone is dan ook een leuk en bijzonder cadeau waarvan ze urenlang plezier kunnen hebben. Het is belangrijk om te kijken naar een drone die past bij zijn leeftijd en ervaring. Zoek bijvoorbeeld naar drones met een automatische piloot en een goede camera, maar pas op dat hij niet in aanraking komt met andere vliegtuigen en dingen om hem heen.
 • Veel jongens vinden het leuk om te gamen. Als je zeker weet welke games hij leuk vindt, dan kun je hem daar blij mee maken. Houd er wel rekening mee dat veel games niet geschikt zijn voor zijn leeftijd en dat sommige games gewelddadig kunnen zijn. Er zijn echter ook veel educatieve of avontuurlijke games waar hij zijn fantasie goed in kwijt kan.
  Is een game eigenlijk boven je budget, kijk dan eens of je het samen cadeau kunt geven, met iemand anders.
 • Voor jongens die graag creatief bezig zijn, zijn de opties eindeloos. Geef een setje om schilderijtjes te maken, een tekenboek met potloden, houten kapla blokken of bouwstenen van LEGO. Met dit soort cadeaus stimuleer je zijn creativiteit en denkwerk; een prima 11-jarige cadeau.

  Sportieve cadeaus voor hem

  • Lidmaatschap van een sportclub Veel jongens zijn op deze leeftijd erg actief en geïnteresseerd in sport. Een lidmaatschap van een sportclub kan daarom een heel goed cadeau zijn. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, basketball, tennis of hockey. Hierdoor is hij lekker actief bezig en ontmoet hij nieuwe vrienden.

  Je hebt genoeg keus voor de stoere bink van 11 jaar.

Gadgets; het cadeau jongen 11 jaar

 • Jongens zijn gek op gadgets, dus verras hem met een

Nuttige cadeaus

 • Een boek lijkt misschien niet het eerste cadeau waar een jongen van 11 jaar aan denkt, maar er zijn veel boeken die geschikt zijn voor deze leeftijd. Kies bijvoorbeeld voor spannende avonturen- of science fiction-boeken. Het hoeven niet altijd leesboeken te zijn; ook graphic novels of stripboeken kunnen erg leuk zijn.

 

Grappige cadeaus

Buitenspeelgoed 11 jaar

In de maanden van april tm september is het heerlijk om weer buitenspeelgoed cadeau te geven als cadeau jongen 11 jaar.

 • Leuk nu het buiten weer lekker weer wordt; een nieuwe frisbee! Bijvoorbeeld een Aerobie Superdisc.  Het aerodynamische design van deze Aerobie Superdisc zorgt ervoor dat je er heel precies en ver mee kunt gooien. Door de stabiele en precieze vliegeigenschappen is deze frisbee heel prettig voor zowel beginners als gevorderden. Handig: hij blijft drijven op het water!

Nog meer geschenken

 • Ben je benieuwd wat je een sinterklaas kado kind 11 jaar geeft? Eigenlijk hetzelfde wat hij op zijn verlanglijstje heeft staan voor andere momenten, zoals zijn verjaardagscadeau of kerstgeschenk.

Cadeau jongen 11 jaar; alle cadeautips op een rij

Kortom, er zijn genoeg cadeaus te bedenken die geschikt zijn voor jongens van 11 jaar. Het belangrijkste is dat je kijkt naar wat hij leuk vindt en hierop inspeelt. Of hij nu graag buiten is of liever binnen zit dan is er altijd wel een passend cadeau te vinden!

Ben je op zoek naar nog meer cadeau ideeën? Bijvoorbeeld cadeau 12-jarige zoon, speelgoed 11 jaar meiden

 

 • gadget 11-jarige

Bekijk hier alle jongenscadeaus op leeftijd.

Cadeau jongen 12 jaar

Cadeau jongen 12 jaar; de leukste verrassingen!

sinterklaas dobbelspel

Sinterklaas dobbelspel