in

Cadeau jongen 11 jaar

cadeau jongen 11 jaar

Op zoek naar een cadeau voor een jongen van 11 jaar? Hier vind je voor iedere jongen een perfect kado. Houdt jouw zoon van wetenschap en is hij geïnteresseerd in de nieuwste gadgets? Een spannende periode breekt aan voor ruimtevaartliefhebbers; het is voor het eerst dat er foto’s van Pluto gemaakt worden van een kleine afstand. Daarom mag een kado als de Newton’s Cradle niet op zijn bureau missen. Zo kan je broertje, zoon of vriendje aan iedereen laten zien hoe zwaartekracht werkt. Je hebt genoeg keus voor de stoere bink van 11 jaar.

Stoere auto’s

Is je broertje, zoon of vriendje dol op grappige cadeaus of voelt hij zich thuis in stoere auto’s? Over een paar jaar kan hij zelf hard rijden in een auto, toch krijgt hij het ultieme racegevoel door met een coureur mee te rijden op een circuit! Laat hem zelf het circuit kiezen en zie hem als bijrijder scheuren in een BMW. Zo laat je jongensdromen uitkomen.

Grappig kado of gepersonaliseerd kado?

Maar ook voor iedere andere jongen vind je hier een geschikt kado jongen 11 jaar. Welk type hij ook is en wat zijn voorkeuren zijn, je vindt het allemaal terug op eenkadovoor.nl. Weet je het echt niet, dan kun je een hulplijn inschakelen. Aan de zijkant vind je een overzicht genaamd ‘Jouw Keuze’; heb je al een budget bepaald, wordt het een kado voor binnen of juist een kado voor buiten. De laatste rubriek van het overzicht kan veel inzicht geven over het kado voor jongen dat jij zoekt. Ga je voor een grappig kado om hem te laten lachen of wil je juist een gepersonaliseerd kado voor hem? Kijk eens bij de gepersonaliseerde producten, want hoe leuk is het om een zwembroek te bedrukken met zijn naam erop?! In de zomer kan de jongen van 11 jaar op het strand zijn gloednieuwe aanwinst laten zien.

Op eenkadovoor vind je de leukste kado’s voor een jongen. Op zoek naar een kado voor een jongen van een bepaalde leeftijd? Bekijk onze kado’s voor een jongen van 8 jaar10 jaar of 13 jaar.

Koptelefoon

Extra’s voor de Xbox, Nintendo Switch of Playstation

Buitenspeelgoed

In de maanden van april tm september is het heerlijk om weer buitenspeelgoed cadeau te geven!

  • Leuk nu het buiten weer lekker weer wordt; een nieuwe frisbee! Bijvoorbeeld een Aerobie Superdisc.  Het aerodynamische design van deze Aerobie Superdisc zorgt ervoor dat je er heel precies en ver mee kunt gooien. Door de stabiele en precieze vliegeigenschappen is deze frisbee heel prettig voor zowel beginners als gevorderden. Handig: hij blijft drijven op het water!

Nog meer kadotips

cadeau jongen 12 jaar

Cadeau jongen 12 jaar

sinterklaas dobbelspel

Sinterklaas dobbelspel