in

Cadeau zwangerschapsverlof: de beste tips van 2024!

Cadeau zwangerschapsverlof

Cadeau zwangerschapsverlof; je bent de eerste die het mag weten! Je collega is zwanger. Heel blij vertelt ze jou het goede en speciale nieuws. Ook jij bent blij. Het blijft een wonder. Een bijzondere tijd voor jouw collega, waar je zelf vaak ook veel van mee krijgt. Je ziet elkaar ten slotte zo vaak. Van iedere echo ben je op de hoogte. En je ziet haar buik van heel plat, naar groot en rond groeien. Dan breekt dat moment aan dat ze met verlof mag. Misschien kan ze niet wachten, of misschien ziet ze er tegenop. Het is voor ieder heel persoonlijk.

Geef je cadeaus bij een zwangerschap

Maar laten we even bij het begin beginnen; want wanneer geef je een cadeau aan iemand die zwanger is? Laten we voorop stellen dat je helemaal niets verplicht bent. Als je hoort dat iemand zwanger is, dan is het altijd leuk om een kaartje te sturen. Is het iemand die dichtbij staat; dan is het zeker ook leuk om een cadeautje te geven. Maar wat geef je een zwangere? Lees zeker even verder!
Aan het einde van de zwangerschap komt natuurlijk het kraamverlof; het is leuk om een cadeau te geven, zeker als iemand dichtbij je staat. Als laatste natuurlijk het kraamcadeau; als de kleine is geboren.

Cadeau voor het verlof

Een ding is zeker. Ze verdient een fijn verlof, een soepele bevalling  (wie wil dat nou niet), en daarna een supergezond kindje waar ze lekker van kan genieten. In die periode van verlof krijg je ineens weer veel minder van haar zwangerschap mee. Misschien ontvang je af en toe berichtjes over hoe het gaat. En rond de uitgerekende datum wacht je in spanning af wanneer de kleine geboren wordt!

Vooraf aan dat verlof is het leuk om als collega, of als groep collega’s een leuk cadeau zwangerschapsverlof te geven. Zo gaat de zwangere met een positief gevoel haar verlof in en dardoor zal ze hopelijk na haar verlof ook weer fijn te kunnen starten. Daarbij is het gewoon leuk om een verlof cadeau te geven bij afscheid collega zwangerschapsverlof!

Wat is nu leuk om cadeau te geven?

Als cadeau zwangerschapsverlof collega kun je er voor kiezen om een grote mand of tas met allerlei losse cadeautjes te geven waarbij iedere collega wat kleins koopt, maar het is ook leuk om met de collega’s geld bij elkaar te leggen zodat je een wat groter cadeau kunt kopen. Dat is trouwens ook een leuk kraamcadeau idee.

Wat is een leuk zwangerschapscadeau

Wat geef je een vrouw die net zwanger is, wat zijn leuke cadeaus voor zwangere vrouwen?

Cadeau zwangerschapsverlof tips

Hierbij tips voor een leuk cadeau voor je collega die met zwangerschapsverlof gaat. Dit zijn cadeaus die je zelf kunt geven. Als je met alle collega’s of het bedrijf op zoek bent voor verlof cadeau collega, lees dan nog even verder.

 1. Een leuk tijdschrift over moeder worden, zoals Ouder van Nu. Bekijk hier de tijdschriften.
 2. Een high tea bon, zodat ze met vriendinnen nog even gezellig kan bijkletsen voordat de drukte met een kleintje begint,.
 3. Milestone babycards, zodat ze straks leuke foto’s van haar kleintje kan maken.
 4. Een vriendenboek waarin door collega’s vragen worden beantwoord over de baby en tips gedeeld kunnen worden; als dat geen origineel cadeau zwangerschapsverlof is!
 5. Wat ook altijd in de smaak valt; Rituals zwanger cadeau.

Met z’n allen één groot kraamcadeau

Misschien is er bij jullie op het werk een lief en leed-pot waaruit cadeaus betaald worden. Het kan ook zijn dat jullie per gebeurtenis rond gaat (of nou ja, een tikkie sturen) om geld in te zamelen. Als je met z’n allen één groot cadeau wilt geven, dan is het het handigst om een flinke tijd vooraf je collega te vragen wat ze nog goed kan gebruiken voor als de baby er is. Alleen koop je niet zo snel een duur voor je collega, maar samen lukt het vaak wel!

 • Misschien wil ze wel een wat duurdere kinderstoel, die ze zelf eigenlijk niet zo snel zou kopen omdat het eigenlijk boven het budget is.
 • een luxe luiertas die hoog op haar verlanglijstje staat
 • een dure babyfone, met de nieuwste gadgets die papa ook heel erg leuk vind.
 • Wil je nog meer kraamcadeau tips?

Een kraammand met collega’s geven

Ook altijd leuk om te krijgen; een kraammand vol met aardigheidjes voor mama, papa én de baby! Een kraammand kan letterlijk een mand zijn, met cadeautjes, maar het kan natuurlijk ook in een mooie box of opbergdoos zitten.
De kraammand geef je aan het begin van het verlof en daarna mag de aanstaande moeder iedere dag een cadeautje uitpakken. In plaats van een kraammand kun je er ook een verlofpakket of zwangerschapsverlof pakket van maken!

 • Als je hem met collega’s geeft, dan is het leuk als iedereen er zelf een cadeautje in doet.
 • Voordeel: iedereen kan zelf kopen wat hij/ zij leuk vindt om cadeau te geven en ook rekening houden met zijn/ haar eigen budget.
 • Nadeel: je weet niet precies wat iedereen geeft en het kan dus zijn dat er van de 15 cadeaus 5 rompertjes zijn. Overleg dus daarom gerust wat je er in doet!

Cadeau ideeën voor in de kraammand

Maar welke cadeaus doe je dan in een kraammand! De meeste cadeaus zijn voor de moeder, maar vergeet ook zeker de vader, de baby en eventuele broers en zussen niet! Tip: pak cadeautjes voor de vader, broer en/of zus in ander inpakpapier in; dan weten ze dit alvast! Dat is vooral handig met cadeaus voor de kinderen.

Cadeautje voor de aanstaande mama

Wat geef je de aanstaande mama? Een lekkere badschuim, een goed boek, een tijdschrift wat ze graag leest.

Een aardigheidje voor papa

Verras hem met een aardigheidje; zoals een boekje voor aanstaande vader, een slab ‘voor de liefste vader’.

Cadeau voor de broer of zus

Vergeet ook zeker niet een cadeau voor de eventuele broer of zus. Het worden voor hem of haar ook spannende tijden; waarbij de meeste aandacht naar de kleine zal gaan. Dat wordt even wennen!
Afhankelijk van de leeftijd kun je een mooi kleurboek of een leuk Duplo setje cadeau geven. Bekijk hier cadeautips voor jongens op leeftijd en cadeautips voor meisjes op leeftijd

Cadeaus via de brievenbus

Misschien vind je het leuk om iemand te verrassen en een cadeautje te geven, maar ben je niet in de gelegenheid. Omdat het te ver weg is of omdat je niet zo mobiel bent. Verras haar brievenbus cadeau zwangerschapsverlof.

Dit zijn alle cadeaus zwangerschapsverlof

Vaderdag Cadeaubox – Medium
ditverzinjeniet.nl (€29,99)

Dit zijn vragen die vaak worden gesteld en wij hopen dat je het antwoord hebt gevonden op deze pagina!

 • Wat geef je aanstaande ouders

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau meisje 5

Cadeau meisje 5 jaar

kraamcadeau

Zo geef je een kraamcadeau waar ze blij mee zijn!