in

Jubileum cadeau bedrijf: wat geef je cadeau?

Jubileum cadeau bedrijf

Jubileum cadeau bedrijf; ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een bedrijf dat een jubileum heeft? Omdat de zaak  5 jaar, 10 jaar of misschien is het zelfs al het 25 jarig jubileum bedrijf!   Wij hebben de leukste cadeautips voor je op een rij gezet. Wat vind jij het leukste cadeau bedrijfsjubileum? En wat geef je een bedrijf cadeau?

Tip; op zoek naar een geschenk voor een ander jubileum? Kijk ook hier bij jubileum cadeau.

Een persoonlijk jubileum cadeau bedrijf

 • Een foto collage met de mooiste foto’s van de afgelopen jaren. Dit kan een collage zijn met mooie momenten van het bedrijf, maar ook een collage met alle (ex) werknemers van de afgelopen jaren. Bekijk hier de mogelijkheden voor een foto collage.
 • Ook leuk; een fotomozaïek! Een uniek cadeau, opgebouwd uit vele zelfgekozen foto’s en afgedrukt Leuk voor in de lobby of wachtkamer van een bedrijf, een origineel kado jubileum bedrijf.
 • Leuk voor op de wc; een verjaardagskalender! Schrijf alle namen van de collega’s erop; en vul hem natuurlijk aan met nieuwe collega’s. Je kunt een kalender met eigen foto’s maken, zodat het echt persoonlijk wordt. Bestel hem bijvoorbeeld bij YourSurprise
 • Iedereen kent het vriendenboek van vroeger nog wel, ook tegenwoordig wordt er nog vaak ingeschreven. Wist je dat je er ook een volwassen versie van hebt? Leuk om cadeau te geven bij een bedrijfsjubileum, het boek van alle collega’s. Laat het bijvoorbeeld door alle collega’s en/of ex-collega’s invullen, dit geeft gegarandeerd mooie herinneringen! >> Bekijk het hier!
 • Of laat het klanten invullen; dat is nog eens origineel.
 • Tip; deze cadeaus zijn natuurlijk ook leuk voor een medewerker die zoveel jaar in dienst is.
 • Kun je geen boek vinden met vragen die je passend vind? Stel zelf de vragen op een A4”tje een maak hier bijvoorbeeld een fotoboek van.
 • Een dienblad met foto’s van de afgelopen jaren.

Cadeau jubileum bedrijf

Een bedrijfsjubileum is een speciale gelegenheid en dat vraagt natuurlijk om een speciaal cadeau. Maar wat geef je bij jubileum bedrijf?

Je kunt iets met het personeel samen geven; bij voorkeur iets waar het hele bedrijf iets aan heeft!

 • Een tafeltennis tafel, airhockey of iets anders voor in de kantine! Dit is niet alleen leuk, maar ook goed voor de teambuilding. Met uitzondering van de collega’s die niet tegen hun verlies kunnen; maar dan weet je dat ook maar weer!

De tijd vliegt

De tijd vliegt! Een klok is een mooi symbolisch cadeau daarvan en daarom een perfect cadeau. En niet alleen dat; klokken heb je in veel verschillende soorten, maten en prijzen. Voor iedereen wat wils dus. Wat voor soort klok je ook geeft; zorg voor een bordje of fotolijstje met wat informatie over de klok en ter ere waarvan het cadeau is gedaan.

 • Kies voor een klok met een foto van het bedrijf en iets over het jubileum; echt persoonlijk!
 • Bedenk ook even waar je de klok neer zou willen zetten. Is er een mooie receptie? Dan is een sta klok misschien wel heel erg mooi. Of wat dacht je van een staande klok?

 

Zakelijk jubileum geschenk

 • Al jaren een populair cadeau de speciale gelegenheidspen. Laat schitterende pennen met naam graveren. Mooi voor een bestaansjubileum bijvoorbeeld of omdat iemand 12,2 jaar in dienst is. De pennen worden geleverd in luxe geschenkverpakking.
 • Wat de gelegenheid ook is; wat dacht je van de luxe champagnes en wijnen in mooie, gepersonaliseerde houten kisten? Leuk als geschenk ter ere van een jubileum. Een origineel en memorabel cadeau is gegarandeerd!
 • Ook een cadeau wat misschien niet zo heel origineel is, maar soms maakt dat ook niet uit. Verras ze met een heerlijke taart! Want taart is altijd fijn! Bekijk hier.

Cadeau voor het personeel

Natuurlijk is het leuk om iets voor het bedrijf te doen, maar wie jarig is trakteert, toch? Bij een jubileum; ieder jubileum; is het dus leuk om het personeel te verrassen!

 • Op een jubileum moet getoast worden; met champagne, wijn of een lekker biertje. Verras de medewerkers met een lekkere fles drank; met een persoonlijke bericht namens het bedrijf. Een cadeau waar men echt van zal genieten.
 • Ook leuk; een ‘terugblik’ op de afgelopen jaren! Een snoepblik met als wikkel foto’s of berichtjes over de afgelopen jaren van het bedrijf.
 • Een speciaal bedankje
 • Een mok of een muismat ter ere van het jubileum

5 jarig bestaan bedrijf

Jubileum 10 jaar bedrijf

Zoek je een 10 jarig bestaan bedrijf cadeau?

Jubileum 12,5 jaar bedrijf

Cadeau 15 jarig bestaan bedrijf

Cadeau 20 jaar bestaan bedrijf

25 jarig jubileum bedrijf

Ja, wat geef je cadeau bij het 25 jarig bestaan bedrijf cadeau?

Iets leuks doen met het bedrijf

 • Kort maar krachtig; doe mee met het Slimste Bedrijf van Nederland! Wim laat elke dag werkend Nederland strijden om de titel Het Slimste Bedrijf van Nederland. Leuk toch ter ere van het jubileum?

Bekijk ook eens deze tips jubileum cadeau bedrijf

 • Een hexogon fotocollage. Met een eigen foto of logo of een afbeelding die bij jullie bedrijf past! Bekijk het hier.
 • De Historische Kalender geeft een persoonlijke oorkonde met allerlei gebeurtenissen en aardigheden uit de tijd rondom iedere datum, die jij kiest. Dus bijvoorbeeld de startdatum van het bedrijf! Leuk zeg! Je bekijkt het hier.

Ben je op zoek naar nog meer tips; misschien zoek je een cadeau voor iemand die al zoveel jaar in dienst is, bijvoorbeeld een cadeau 12,5 jaar in dienst.

Dit zijn alle cadeau bedrijfsjubileum op een rij

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor het 5 jarig bestaan bedrijf, 1 jarig jubileum bedrijf of cadeau 50 jarig bestaan bedrijf, dit zijn al onze tips voor jubileum cadeau bedrijf.

merci met logo
yoursurprise.nl
klok met logo
yoursurprise.nl
download 1
dinnertrain.nl
oorkonde verjaardag
historischekalender.nl
bol.com (€64,95)

Dit zijn vragen die vaak worden gesteld en wij hopen dat je het antwoord hebt gevonden op deze pagina!

 • Wat is een leuk jubileum cadeau?
 • Hoe vier je een zakelijk jubileum?
 • Waarom een jubileumgeschenk?

 

 

 

cadeaus bruiloft

Cadeaus bruiloft; love is in the air!

bloemen cadeau geven

Bloemen cadeau geven; dit zijn de do’s & don’ts