in

Cadeau meisje 3 jaar

cadeau meisje 3 jaar

Cadeau meisje 3 jaar; ben je op zoek naar een leuk geschenk? Word je dochter binnenkort 3 jaar oud ten wil je haar graag verwennen met een mooi cadeau? Of ben je op zoek naar een leuk sinterklaascadeau voor je nichtje? Wil je graag een beetje inspiratie voor cadeaus, omdat je het zelf echt niet meer weet? Geen zorgen! We geven je graag een paar cadeau ideeën.

 

Hebben we ook de creatieveling in uw geprikkeld met deze mooie cadeau ideeën? We hopen in ieder geval dat we je een beetje op weg geholpen hebben. We wensen je kleine prinses alvast een mooie en vooral gelukkige verjaardag toe!

Hiep hiep hoera, je kleintje wordt drie jaar! En dat betekent dat jij op zoek mag gaan naar een kado. Je kindje wordt zich nu waarschijnlijk duidelijk bewust van het verschil tussen jongetjes en meisjes, dus kies je natuurlijk voor meisjesachtige roze spulletjes.

Een step is een ontzettend leuk kado. Hiermee kunnen de kleintjes zelf meerijden als je met ze gaat wandelen of naar de winkel gaat. De Puky Step lovely pink is duidelijk voor kleine prinsesjes. Er zit zelfs een mooie roze bel op. Je stoere vent zal de oceaanblauwe Puky Step waarschijnlijk mooier vinden.

Drie jaar… de eerste voorzichtige metertjes op de fiets kunnen worden gemaakt! En dan bedoelen we natuurlijk niet bij mama achterop in het kinderzitje, maar op de eigen fiets. Voor meisjes vinden we deze gave Hello Kitty fiets echt helemaal het einde. De fiets is helemaal roze met witte bandjes en heel veel stickers van Hello Kitty. Ook zit er een mandje voorop, zodat de lievelingspop altijd mee kan overal naar toe. Ook de zijwieltjes zijn roze.

Gelukkig is er ook speelgoed waarbij het niet uitmaakt welke kleur het is of hoe oud je kinderen zijn. Een trampoline bijvoorbeeld, is geschikt voor alle kinderen. Deze kleine trampoline neemt weinig ruimte in beslag in huis of in de tuin en is al geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Maar we durven te wedden dat de oudere broers en zusjes ook graag lekker even mee willen springen.

 

Cadeau meisje 3 jaar op een rij

Cadeau meisje 4 jaar

Cadeau meisje 4 jaar

Cadeau meisje 2 jaar