in

De leukste spellen met eigen foto’s!

spellen met eigen foto

Brrrr.. wat is het koud buiten! Het sneeuwt, wat er trouwens wel heel erg mooi uitziet. De feestdagen naderen alweer, en wat doe je tijdens de feestdagen allemaal? Misschien ga je uiteten of kook je liever zelf? Cadeautjes uitpakken of kijken jullie een filmpje op de bank? Maar wat is nou echt leuk op de feestdagen? Wat dacht je van een persoonlijk spel? Met foto’s van familie leden, of foto’s van oude herinneringen die je door het leven wilt meenemen. Veras je familie nu met deze gave depersonaliseerde spellen! Laat je familie versteld staan.

Memory kaarten met eigen foto’s

Je kent dit spel vast nog wel! Memory, dit was het spel uit mijn verleden wat me gek kon maken. Je moet zo goed nadenken, waar lag het ook alweer? Um daar, nee fout. Het lag daar ergens… Nu kan je memory nog persoonlijker maken met je eigen foto’s erop. Maak het je familieleden extra moeilijk met foto’s die op elkaar lijken, je maakt het jezelf alleen maar makkelijker, jij weet welke foto’s er in het spel zitten. Nu alleen nog maar onthouden waar ze ook alweer liggen! Er zijn twee soorten beschikbaar, neem een kijken en let the game begin….

Kwartet met eigen foto’s

Ook weer zo’n bekend spel! Verzamel  zoveel mogelijk kwartetten, dat zijn vier bij elkaar horende kaarten. Het spel is eenvoudig waardoor het vooral onder kinderen populair is. Nu kan je het nog leuker maken om foto’s te gebruiken van je dochter of zoon. Ze zullen hun ogen niet geloven, uiteraard gaan ze het ook heel leuk vinden.

Dit zijn de meest bekende en traditionele speelkaarten. Met deze standaardspeelkaarten verveel je je nooit dankzij de grote variëteit aan spellen die je kan spelen. Elke kleur is gepersonaliseerd met een foto, net als de boer, vrouw en heer.

Uno met eigen foto’s

Dit spel is voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit spel kan je spelen met een grote groep van 10 personen maar je kan het ook makkelijk spelen met zijn 2e. Het kaartspel UNO lijkt sprekend op het kaartspel Pesten. Nu hebben de kaarten alleen cijfers van 0 tot 9 en zijn er speciale (pest)kaarten. Om uno persoonlijker te maken kan je nu zelf foto’s toevoegen. Foto’s die voor jou waardevol zijn!

Dominokaarten met eigen foto’s

Jong geleerd is oud gedaan! Leer de allerkleinste spelen met deze speciale dominokaarten. Hoe vrolijker je de afbeeldingen maakt hoe leuker je kindje dit spel vind.

Gepersonaliseerde Vier op ’n rij-kaarten

Speel nu ook Vier op ’n rij spelen met een gepersonaliseerd kaartspel! Per kleur personaliseer je de kaarten met 4 verschillende foto’s, die elk 6 keer gebruikt worden. De extra missiekaarten maken het spel nog spannender! Gebruik eigen afbeeldingen om de kaarten mee vorm te geven en persoonlijk te maken.

 

 

abraham 50 jaar

Abraham 50 jaar

sieraden sinterklaas cadeau

Sieraden als sinterklaascadeau