in

Cadeautjes

cadeautjes

Cadeautjes krijgen, dat is altijd leuk! Het hoeven geen grote cadeautjes te zijn, vaak is het de gedachten die telt. En als het dan ook nog eens een beetje je smaak is, dan is het helemaal mooi!

Cadeautjes voor haar

Staat jouw vriendin altijd voor je klaar, bijvoorbeeld als even snel een oppas nodig hebt? Of heeft de buurvrouw een reservesleutel, die je eigenlijk wel erg vaak mag lenen? Er zijn genoeg redenen voor een cadeau voor haar. Ook haar maak je vaak blij met iets heerlijks van chocolade (en dat begrijpen wij wel!). Grappig om te geven, voor een heel leuk prijsje. Dat geldt ook voor een kaartje, dit is heel persoonlijk als je er iets liefs op zet.Het is tenslotte de gedachte die telt als je een cadeautje voor haar koopt!

Cadeautjes voor hem

Verras hem met een geschenkje, omdat hij altijd klaar staat voor je. In het huis, als je een nieuwe fotolijstje opgehangen wilt hebben, maar ook buiten de deur, als je met een lege accu staat staat. Verras hem met een cadeautje, een aardigheidje. Wedden dat het chocolade telegram niet lang onaangebroken blijft?

Cadeautjes voor het bruidspaar

Vaak wil het bruidspaar geld als cadeau, maar dat is natuurlijk niet zo leuk om cadeau te geven. Doe er daarom nog een leuk presentje bij, dat maakt het een stuk persoonlijker. Wat dacht je van een geluksmuntje of een ander symbolisch cadeau. Zelf heb ik meerdere malen een fles water en een fles wijn cadeau gedaan; omdat je bij een huwelijk soms water bij de wijn moet doen.

Webshops

Misschien vraag je je af; bij welke webshop slaag ik dan? Kijk bijvoorbeeld een bij Greetz.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

bijzondere felicitatie

Cadeaus voor opa

wijncadeau

Wijn kado’s