in

Greetz ballonnen

daar maak je altijd iemand blij mee!

Een verjaardag? Vaderdag of moederdag? Opkikker of een nieuwe liefde? Verras iemand met een super-de-luxe ballon van Greetz! Met Greetz wordt het echt een feestje. Een fantastische ballon in alle kleuren, soorten en maten met een geweldige cadeauverpakking. Zo geef je iemand écht een speciaal gevoel!

Beterschap

Als je iemand beterschap wilt wensen, zorg voor een glimlach met een leuke heliumballon! Kies voor een heliumballon met een grote smiley, een Minion of een eigen foto. En ze hebben nog meer keus, voor ieder wat wils. Naast deze leuke ballon, kan je er ook nog een kaart bijgeven.

I Love you

Wil je jouw geliefde verrassen met een lieve ballon? Kies dan een ballon onder de rubriek ‘liefde’. Hier vind je alle ballonnen die perfect passen bij de tekst I Love You. Bijvoorbeeld deze supermooie hartvormige ‘I Love You’ ballon.
Met deze ballon geef je iemand écht een speciaal gevoel! Natuurlijk kun je ook bij deze ballonnen een kaart bijgeven. Maak bijvoorbeeld een liefdesgedichtje en laat deze drukken op jouw gepersonaliseerde kaart en maak jouw cadeau compleet!

Verjaardag

 Tot slot zijn er natuurlijk ook de fantastische verjaardagsballonen. Wat is er nou leuker om een ballon te krijgen op je verjaardag? Kies zelf de allerleukste ballon uit, voeg een verjaardagskaart toe en maak er een big suprice van! De ballon wordt in een luxe cadeauverpakking verzonden waardoor het een écht cadeautje lijkt. Super leuk om te verzenden, maar zeker om te krijgen!
De ballonnen van Greetz zijn van de beste kwaliteit. Daardoor gaat de ballon zeker zo’n twee weken mee. Zo heb je extra lang plezier van je ballon. Bij iedere ballon kan een kaart worden meegezonden. Daarna  wordt de ballon in een super-de-luxe cadeauverpakking gedaan en opgestuurd. Voor 22.00 verstuurd is de volgende dag in huis!

dag van de leidster cadeau

Dag van de leidster cadeau; zo bedank je ze!

doolhof

Doolhof bordspel bestaat 35 jaar!