in

Geef een gepersonaliseerde borrelplank cadeau

Mijn gepersonaliseerde borrelplank

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau waar mensen later nog eens over praten? In positieve zin, natuurlijk! Verras iemand dan eens met een gepersonaliseerde borrelplank van Mr. Mojo!

Een persoonlijke borrelplank

Misschien vraag je je af: waarom zou ik een borrelplank cadeau geven? Nou, omdat het een ontzettend origineel cadeau is! De plank op zich is misschien niet zo uniek, maar wist je dat je deze bij Mr. Mojo heel leuk kunt personaliseren met jouw eigen tekst? En dat maakt het een heel leuk cadeau, bijvoorbeeld bij een afscheid van een collega, voor een stel dat gaat samenwonen of trouwen, of als verjaardagscadeau bij een bijzondere mijlpaal.

Waar te beginnen

Oké, maar hoe geef je dan zo’n borrelplank cadeau?

Als het goed is, weet je al aan wie je het cadeau wilt geven. Houd deze ontvanger in gedachten en kijk op de website naar de verschillende soorten planken die Mr. Mojo aanbiedt! Ga je voor een grote, een kleine, een ronde, eentje met een handvat? Het maakt niet uit welke je kiest, ze zijn allemaal gaaf!

De volgende stap

Ik mocht een borrelplank uitproberen en koos voor de mooie grote, ronde borrelplank. Zo leuk op tafel als je een verjaardag of een ander feestje hebt!

De volgende stap: waarmee wil je de borrelplank graveren? Een grappige tekst, jouw naam, ter gelegenheid van een huwelijk? Het kan allemaal!

Ik koos ervoor om onze familienaam erop te zetten, superleuk. Het aanpassen hiervan ging erg makkelijk, en je kunt het nog meer personaliseren als je wilt. In dit geval vond ik dat niet nodig; less is more.

Borrelplank met naam

Het resultaat van de borrelplank

Het bestellen verliep dus prima en binnen twee dagen werd het netjes bezorgd! Precies op tijd voor de verjaardag van mijn man; een mooi moment om het te testen dus. Op internet zocht ik naar wat voorbeelden van wat je op de borrelplank kunt doen; naast de standaard blokjes kaas en plakjes worst natuurlijk. Jeetje, wat maken sommige mensen er een kunstwerk van! Prachtig en lekker, maar ik wilde natuurlijk ook dat de tekst op de plank nog wel zichtbaar was, haha. En… ja hoor, halverwege de verjaardag kwamen de reacties! “Wat staat daar nou op de plank?” Leuk toch?

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Lorcana spelen

Fan van Disney Lorcana

De glitterpakjes van Amy en Esmay

De leukste turnpakjes van Glitterpakjes.com