in , ,

De leukste turnpakjes van Glitterpakjes.com

De glitterpakjes van Amy en Esmay

Mijn meiden zijn al een tijdje fanatiek aan het turnen. In het begin vonden we een simpel turnpakje, bijvoorbeeld van Decathlon prima. Deze pakjes zijn niet alleen mooi, maar ook vriendelijk voor de portemonnee, perfect voor de beginnende turnster. Maar, je raadt het al, toen ze meer tijd in de turnhal doorbrachten, was de behoefte aan meer turnpakjes snel duidelijk. Zo kwamen allerlei merken turnpakjes ons huis binnenwandelen, vaak als cadeaus voor verjaardagen of als kerstcadeau.

De ontdekking van glitterpakjes.com

Tijdens een turnkamp dit jaar stuitte mijn dochters op een meisje dat schitterde in turnpakjes van Glitterpakjes.com. Ze waren direct verkocht en wilden niets liever dan ook zo’n prachtig pakje. Glitterpakjes bleek een schot in de roos. Niet alleen vanwege de kwalitatieve en mooie turnpakjes, maar ook door het brede assortiment aan extra’s die elk turnhart sneller doen slaan.  Of je nu op turnen, acrogym of een andere gymnastiektak zit, bij Glitterpakjes.com vind je het perfecte cadeau.

Meer dan alleen turnpakjes

Dat is trouwens niet alles; ze hebben nog meer zoals  medaillehouders, drinkflessen, scrunchies en zelfs turnpakjes voor je knuffelmascotte. Ideaal voor elke turnster en stiekem ook voor meiden die (nog) niet turnen.

Wat zo uniek is aan Glitterpakjes, is de mogelijkheid om turnpakjes te kopen met of zonder bijbehorende konijnenmascotte. Een perfecte match voor jezelf en je knuffel! Wat vind je van de mascottes in hun mooie nieuwe pakjes?

Mascottes van Glitterpakjes.com

Speciaal voor jullie: een kortingscode!

We zijn zo enthousiast over onze vondst dat we een speciale deal voor jullie hebben geregeld. Gebruik de kortingscode AmyEsmay10 bij je bestelling op Glitterpakjes.com en pak die 10% korting mee. Van turnpakjes, topjes en turnbroekjes, en niet te vergeten de medaille- en scrunchiehouders, ze hebben het allemaal. Zo leuk!

De ontdekking van Glitterpakjes.com heeft ons turnavontuur een nieuwe dimensie gegeven. Het is meer dan alleen een webshop voor turnkleding; het is een plek waar passie voor de sport en liefde voor stijl samenkomen. Met de kortingscode AmyEsmay10 maak je niet alleen jezelf of je turnster blij, maar steun je ook een bedrijf dat echt begrijpt wat turnen betekent. Ontdek hoe je de turnervaring voor jouw kinderen of jezelf naar een hoger niveau tilt!

Written by Anneloes Ten Brinke

Hey hallo! Ik ben Anneloes ten Brinke, een enthousiaste moeder van twee geweldige, sportieve dochters en een gepassioneerde kinderfysiotherapeut met een schat aan ervaring in sensomotorisch materiaal.
Cadeaus uitkiezen vind ik heerlijk; ik speur zowel online als in fysieke winkels naar dat perfecte, betekenisvolle geschenk. Want zeg nou zelf, is er iets leukers dan iemand verrassen met een doordacht cadeau?

Mijn ervaringen als moeder en mijn professionele achtergrond in kinderfysiotherapie, waarbij ik speelgoed en materialen selecteer die de fijne en grove motoriek stimuleren, neem ik mee in het zorgvuldig uitkiezen van cadeaus. Daarnaast breng ik door mijn dochters' passie voor turnen veel tijd door in turnhallen, waar ik in contact kom met een breed spectrum aan leeftijden en gelegenheden. Van een klein bedankje voor een jurylid tot aan een groots gebaar voor een jubileum of afscheid, elk moment vraagt om een speciaal cadeau. En precies deze ervaringen en inzichten deel ik graag met jullie in mijn blogs. Laten we samen op cadeau-avontuur gaan!

Mijn gepersonaliseerde borrelplank

Geef een gepersonaliseerde borrelplank cadeau

Jubileum cadeau bedrijf

Jubileum cadeau voor een bedrijf: wat geef je cadeau?