in

HEMA make-up om cadeau geven

make up

Ben je op zoek naar een cadeau voor een tiener meisje? Je kunt haar met veel dingen verrassen, maar je zult haar waarschijnlijk het meest blij maken met iets van een beauty cadeau! De HEMA heeft hier veel opties voor; lees je mee?

Geef make-up cadeau

De meeste tienermeiden zijn gek op beauty, op make up! Dit is ook altijd leuk om cadeau te geven; je kunt ook gemakkelijk make-up bestellen . Kies voor een vrolijke nagellak, mooie oogschaduw of een fijne lipstick. Natuurlijk hou je een beetje rekening met de leeftijd en vaak weet je ook wel welke smaak zij heeft. Tip; bij jonge meiden kun je ook kiezen voor make-up pakket voor beginners.

Lekker ontspannen

Het is ook heel leuk om iemand te verrassen met een cadeau om te ontspannen. Wat dacht je van een lekkere bruisbal voor in bad; een lekker maskertje of een heerlijke badschuim. Daar kun je echt even mee genieten. Maak er een leuk verrassingspakketje van; eventueel gecombineerd met wat fijne make up en een heerlijke reep chocolade. Want dat is tenslotte ook ontspanning!
Kijk even hier als je nog meer tips zoek voor een cadeau voor meiden van 16 jaar.

Eenvoudig bestellen of ophalen in de winkel

Het fijne van makeup van de HEMA, is onder andere dat je het zo makkelijk kunt bestellen. Je kunt het online bestellen of gewoon in de winkel kopen. En als je online besteld, dan kun je er voor kiezen om het thuis te laten bezorgen of het alsnog in de winkel af te halen. Makkelijk toch, je kiest voor de optie die jou het beste uitkomt.

 

Grappige cadeaus voor Sinterklaas

In december is het weer tijd voor het Sinterklaas feest en daar horen cadeautjes bij! Als kinderen de tienerleeftijd hebben bereikt, dan wordt er vaak geen pakjesavond meer gevierd. In plaats daarvan wordt er vaak voor een alternatieve manier zoals het Sinterklaas dobbelspel. Hiervoor heb je een aantal grappige cadeaus nodig, die niet zo duur zijn. Hiervoor ben je zeker aan het goede adres bij de HEMA.

  • Wat dacht je van een tompouche hair mask? Dat is een haarmasker met frambozenextract voor alle liefhebbers van de HEMA tompoucen.
  • En geloof het of niet, maar er is zelf tompouche shampoo!
  • Of een stroopwafel gezichtsmasker! Ja echt, met de geur en de warmte van een versgebakken stroopwafel!
  • Een anti age masker kun je ook als grapje bij de cadeaus doen; die jongen meiden willen daar natuurlijk nog niet mee geassocieerd worden.

Written by redactie

Cadeau jongen 5 jaar

Cadeau jongen 5 jaar; leuke cadeaus voor kleuters!

Cadeau jongen 4 jaar; cadeaus voor een kleuter!

Cadeau jongen 4 jaar; cadeaus voor een kleuter!