in

Dit zijn romantische verrassingen!

romantische verrassingen

Romantische verrassing; van het weekend was ik lekker uit eten met mijn zusje, toen het ineens gebeurde. Achter ons zat een stelletje romantisch te eten en ineens ging hij op z’n knieën! En ja, daar kwam inderdaad een ring tevoorschijn en zij slaakte een grote kreet. “Ja!”, was natuurlijk het antwoord! Ze kusten en omhelsden elkaar en iedereen in het restaurant applaudisseerde.

Romantische verrassingen

Wat een lief en romantisch gebaar, leuk om een keertje te zien. Want om eerlijk te zijn begon ik te denken dat dat soort romantische gebaren alleen maar in de film gebeuren. Je kent de scènes vast wel: ze hebben ruzie gehad, hij heeft spijt en laat een grote bos rode rozen op haar werk bezorgen. Of nog erger: hij heeft zich misdragen en natuurlijk wil zij hem niet vergeven. Hij blijft volhouden, stuurt zoveel bloemen dat heel de kamer vol staat en uiteindelijk vergeeft ze hem en ze leefden nog lang en gelukkig.

Natuurlijk hoeft een romantisch gebaar niet heel groot of duur te zijn; het is de gedachte die telt. Wat vind je van deze romantische gebaren? Tip; ze zijn natuurlijk ook leuk als valentijnscadeau!

  • Neem een paar uur vrij van je werk, ga boodschappen doen en verras jouw liefje met een heerlijke zelf gekookte maaltijd. Liefde gaat door de maag, toch?
  • Stuur hem een lief kaartje met daarop alle redenen waarom je zoveel van haar houdt.
  • Geef haar een dagje vrij en stuur haar kindloos met vriendinnen een dagje op stap. Zorg voor een auto met volle tank, een ingestelde navigatie en regel wat leuks!
  • Zorg voor oppas en ga onverwachts lekker uit eten, natuurlijk in jullie favoriete restaurant
  • Als hij altijd brood mee naar zijn werk neemt, maak het een keertje voor hem klaar. En doe er een lief briefje bij.
  • Altijd ruzie om de afstandsbediening? Vanavond mag zij bepalen wat er gekeken wordt!
  • Wat vind jij een lieve en romantische verrassing?
  • Verras haar met een lingerie setje als cadeau. Natuurlijk weet je haar smaak en wat je zelf leuk vind!

Weet jij nog een leuke romantische verrassing? Kijk ook eens voor een gepersonaliseerd Valentijnscadeau.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeautje

Wie geef jij een cadeautje?

dingen die je op jouw verjaardag niet wilt horen

Dingen die je niet wilt horen als je jarig bent!