50 jaar getrouwd - Cadeau 50 jaar getrouwd; wat geef jij?
in

Cadeau 50 jaar getrouwd; wat geef jij?

Bekijk onze tips

Een huwelijk van 50 jaar; dat is een prestatie! Het is niet iedereen gegeven om deze mijlpaal te beleven en een cadeau 50 jaar getrouwd is dan ook zeker op zijn plaats. Maar wat geef je een echtpaar wat ogenschijnlijk al alles heeft?

Digitaliseer oude films

Herinneringen van vroeger; zo bijzonder. Misschien hebben jouw ouders of opa en oma nog wel allemaal oude films van vroeger. Die ze waarschijnlijk niet zo vaak bekijken omdat het niet op DVD staat. Laat daarom een aantal oude films digitaliseren. Bijvoorbeeld bij deze winkel die ruim 50 jaar ervaring met de behandeling van filmmateriaal. Als dat geen onbetaalbaar cadeau 50 jaar getrouwd?

Eigen foto schilderen

Foto’s hebben ze waarschijnlijk al genoeg; maar hebben ze wel eens hun eigen foto geschilderd? Neem snel eens een kijkje; je krijgt jouw foto met cijfers opgestuurd, kleurt de cijfers in met de bijbehorende kleuren en maakt zo een schilderij van jouw foto. Jouw eigen foto schilderen; dat is nog eens een mooi cadeau. Denk je dat gezien de leeftijd het schilderen niet meer zo makkelijk gaat? Het blijft een origineel geschenk; ook als jij het voor de schildert!

Persoonlijke woordzoeker

Je kent ze wel, de woorden zoekers met een eigen thema. Je kunt er ook zelf een maken voor het jubileum van het bruidspaar; echt een origineel cadeau 50 jaar getrouwd. Bijvoorbeeld met woorden die met het echtpaar te maken hebben, namen van kinderen, kleinkinderen, hobby’s en adressen waar ze hebben gewoond. Een eigen woordzoeker maken kun je gemakkelijk online doen.

welkomstlied bruidspaar 150x150 - Welkomstlied bruidspaar

Welkomstlied bruidspaar

persoonlijk afscheidscadeau 150x150 - Persoonlijke afscheidscadeau

Persoonlijke afscheidscadeau