in

Sinterklaas bloghop 2023; onze Sinterklaas viering!

Sinterklaas bloghop

Sinterklaas is weer in het land, en de voorpret is begonnen op 123cadeauidee.nl! Net zoals vorig jaar duiken we vol enthousiasme in de feestvreugde van de Sinterklaas bloghop, waarbij tal van bloggers deelnemen met spannende winacties. Voelt het niet net alsof Sinterklaas zelf cadeautjes rondstrooit?

Ontdek en win met de bloghop

Start je avontuur op mijn blog en hop van de ene naar de andere blog om een wereld aan nieuwe verhalen en blogs te ontdekken. Misschien ben je hier wel beland via puurjael.nl , de boeiende blog van Minke, waar je alles vindt over oliën, hooggevoeligheid, en christelijk opvoeden. Minke’s inzichten en tips over ouderschap en gezond leven zullen je zeker aanspreken. Wat vond je van de prijs die zij ter beschikking stelt?

Welkom bij 123cadeauidee.nl

Voor wie hier nieuw is, ik ben Martine, jouw Cadeau Queen, jouw gids in de wereld van cadeau-ideeën voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om Sinterklaascadeaus, een presentje voor een 14-jarige, of het perfecte afscheidscadeau, je vindt het hier allemaal.

Een overzichtje van populaire berichten;

Doe mee en win!

Onze winactie mag je niet missen: een verrassingspakket dat je zelf mag samenstellen voor jezelf, je partner, of je kinderen. Bedenk dus goed voor wie je er eentje wilt winnen, en kies gerust eens voor jezelf 🙂

Meedoen is eenvoudig:

  • Laat op Facebook of Instagram weten voor wie je wilt winnen.
  • Volg en like ons op beide platforms.
  • Doe mee via beide kanalen voor dubbele winkans!

De Sinterklaas Bloghop 2023 loopt van zaterdag 18 november t/m zaterdag 25 november 2023. Hierna krijgt de winnaar een bericht.

Hop verder naar Meervanmir.eu

Je volgende stop is meervanmir.eu, een hartverwarmende blog van Miriam, moeder van vier dochters. Miriam deelt openhartig over het leven met haar meiden, inclusief de bijzondere uitdagingen en vreugdes van het opvoeden van een kind met het syndroom van Kleefstra. Meervanmir.eu biedt een intieme blik in een gezinsleven vol liefde en chaos, en is een bron van inspiratie en herkenning voor ouders in soortgelijke situaties. Ben jij ook zo benieuwd welke prijs je hier kunt winnen?

P.S. Kiddowz, bedankt voor het organiseren van deze bloghop!

Image by Ylanite Koppens

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

blogboot

Lekker leven is een cadeau!

inpakken van cadeaus

Cadeauverpakking voor je vrouw: het is meer dan een strikje