in

Doe mee met mijn Advent Winactie!

advent winactie

Welkom bij mijn speciale advent winactie pagina, waar ik met veel enthousiasme aftel naar Kerstmis. Dit jaar heb ik iets heel bijzonders voor jou in petto: 24 dagen van spannende winacties, elke dag één!

Waarom doe ik dit? Heel simpel, omdat ik dol ben op het geven van cadeautjes! En, dit is gelijk een mooie kans op mij en mijn website 123cadeauidee.nl beter te leren kennen.

Hoe werkt het? Vanaf aanstaande vrijdag, 1 december, kun je dagelijks meedoen aan mijn winacties. Elke dag onthul ik een nieuwe winactie, – iets unieks, iets spannends, iets waarvan ik zeker weet dat je het geweldig zult vinden!

Blijf op de hoogte via mijn socials Ik kondig elke winactie aan op mijn social media kanalen, dus zorg ervoor dat je me volgt om niets te missen.

Ben je klaar voor een feestelijke december vol verrassingen en leuke prijzen? Doe mee en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Start het aftellen naar Kerstmis met mij… en veel succes! 🌟

Alle winacties op een rij

Zo doe je mee

Wil jij het verrassingspakket winnen? Meedoen met onze winactie kan eenvoudig via onze socials en de website. Doe je op meerdere manieren mee, dan maak je vaker kans! Heel veel plezier; wij duimen voor je!

Goed te weten

 • Iedere winactie staat 1 dag online; alleen dan kun je meedoen. Alleen de eerste staat 2 dagen online.
 • Iedere dag staat er hoe je mee kunt doen met de winactie. Dit kan op veel verschillende manieren zijn; door te reageren, via de socials of misschien wel op een andere manier!
 • Er zijn manieren waarop je extra kans maakt; dit staat ook bij de dag zelf.
 • Prijzen worden via DHL verstuurd naar jouw dichtstbijzijnde pakketpunt, binnen Nederland. Andere opties zijn mogelijk tegen bijbetaling.
 • Alle prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
 • Winnaars worden willekeurig geselecteerd.
 • De prijzen van dag 1 tm 18 december worden uiterlijk 20 december bekendgemaakt, via onze website en social mediakanalen.
 • De prijzen van 19 tm 24 december worden uiterlijk 1 januari bekend gemaakt en zullen na de kerst worden verstuurd.
 • De bekendmaking gaat via onze website en social mediakanalen.
 • Privacy is belangrijk voor ons. Persoonlijke informatie wordt alleen gebruikt voor het beheren van deze verloting en wordt behandeld in overeenstemming met ons privacybeleid.
 • Deelname aan de verloting betekent acceptatie van deze voorwaarden. Bij vermoeden van fraude of misbruik behoud 123cadeauidee.nl zich het recht voor om deelnemers te diskwalificeren.
 • Heb je vragen? Stel ze gerust. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

inpakken van cadeaus

Cadeauverpakking voor je vrouw: het is meer dan een strikje

cadeau voor jezelf

Advent winactie; Dag 1